Kan man få online inspiration til betontrapper?

Hos FC Beton støber vi betontrappetrin og andre betonprodukter som kan benyttes til opbygning af udendørs trapper. For at hjælpe dig godt i gang med anlæg af ny trappe har vi derfor også lavet en lille guide som hjælper dig fra start til færdig trappe.

Du kan følge guiden gør det selv trappe her.

Nederst på siden finder du et galleri med billeder af hvordan andre har opbygget trapper af vores betonprodukter. Kig igennem galleriet og find inspiration til din egen trappe. Gå direkte til gallriet her: Trappe inspiration.

Du finder vores udvalg af trappetrin i beton her på fc-beton.dk hvor du også kan finde vores udvalg af herregårdsblokke med slået kant som også er meget velegnede til opbygning af trapper.

En trappe opbygget af vores betontrappetrin, herregårdsblokke eller lignende benyttes ofte i forbindelse med opgang til fordør eller bagdør. Udover betonvarer til selve trappen finder du også skridsikre fliser hos os som kan benyttes hvis der skal laves en kørestolerampe som en del af trappen.

Der laves også ofte en matchende trappe op til terrassen hvis terrassen er hævet i forhold til resten af haven. Der er flere måder hvorpå du kan lave en hævet terrasse som er belagt med terrassefliser eller belægningssten. En af dem er at bygge en støttemur som holder sand og grus fra at skride ud.

X
Like os på Facebook

Opnå følgende fordele

Du finder os her