Hvor mange belægningssten skal man bruge?

Når du skal anlægge en ny belægning som en indkørsel skal du købe belægningssten hos FC Beton. Vores belægningssten har en meget høj kvalitet, så du er sikret et produkt som holder sig pænt i mange år.

For at beregne hvor mange belægningssten du skal bruge til anlæg af din indkørsel eller et andet belægningsprojekt skal du kende længden og bredden på arealet. Ved at gange længden med bredden får du arealet i kvadratmeter (m2)

Når du køber betonvarer i webshoppen her på fc-beton.dk er der nogen varer som du køber i stk, og noget varer som du køber i m2. Der står angivet ud for produktet om det er stk. eller m2 du køber. Ligeledes kan du finde hvor mange stk. sten og fliser der skal bruges til anlæg af 1 m2 belægning, og dermed kan du finde frem til hvor mange fliser eller belægningssten du skal købe.

Hvis de belægningssten eller havefliser som du vil købe bliver købt i stk, skal du gange antallet af fliser pr. m2 med antallet af kvadratmeter som det areal du udregnede før. Er produktet angivet i m2 skal du blot købe det antal som du har udregnet ved at gange længden af arealet med bredden.

Hvis du skal lave et læggemønster hvor der skal indgå halve sten eller sten som skal skæres mindre, kan det være nødvendigt at købe lidt flere belægningssten eller fliser til anlægsprojektet end beregnet.

Er du stadig i tvivl om hvor mange belægningssten du skal købe er du velkommen til at ringe eller skrive til os.
X
Like os på Facebook

Opnå følgende fordele

Du finder os her