Hvilke fordele er der ved FC Beton frem for andre?

FC Beton producerer en lang række produkter, såsom belægningssten, fliser, støttemure, færdigbeton og mørtel. Det er vi bestemt ikke de eneste der gør i Danmark.

De konkurrenceparametre vi måles på, er:

  • Kvalitet
  • Service
  • Pris

Kvalitet

Japanerne siger, at den der producerer i dårlig kvalitet, er værre end en tyv. En tyv stjæler ting der ikke er hans, og omfordeler derfor uretmæssigt samfundets goder. Men den der producerer dårlig kvalitet, misbruger de råstoffer et samfund har, til at lave produkter med for kort levetid. Den der producerer i dårlig kvalitet, ødelægger derfor uretmæssigt samfundets goder.

Hos FC Beton har vi stor respekt for nødvendigheden af at producere i høj kvalitet. Ved at producere fliser og belægningssten i lav kvalitet, kunne vi helt sikkert opnå en økonomisk gevinst på kort sigt. Det har vi valgt ikke at gøre, da vi hellere vil være danskernes foretrukne producent af fliser og belægningssten mv. på lang sigt.

Der er ingen tvivl om at vi kunne producere vore fliser og belægningssten mv. markant billigere, ved at bruge dårligere råvarer samt ved at reducere mængden af cement. Dårligere råvarer vil f.eks. være at bruge almindelige flintesten i stedet for søsten. Søsten er meget dyre, da de hentes på havets bund. Modsat kan man grave flintesten op overalt i landet. Søsten har den egenskab, at de ikke suger fugt, som regn, til sig. Det gør flintesten. Det betyder, at fliser med flintesten har en relativ kort levetid, da fugtige flintesten der udsættes for frost, vil sprænge.

Vi har beskrevet en række af de kvaliteter fliser fra FC Beton har, under FC Kvalitet. Selvom FC Kvalitet alene omhandler fliser og belægningssten, kunne afsnittet i stedet være skrevet om vore øvrige produkter - såsom eksempelvis fundablokke.

Service

Hos FC Beton ønsker vi at yde den bedst mulige service. Denne service består bl.a. i:

- Hjemmeside med de råd og vejledninger vore kunder har brug for
- WEB-shop hvor vore kunder kan købe fliser og belægningssten mv. når de har tid
- WEB-shop hvor vore kunder kan finde alle de produkter og alt det udstyr, herunder udlejningsmateriel, de har brug for
- Besvarelse af alle mails
- Besvarelse af alle telefonopkald, og når dette ikke er muligt, hurtigst muligt at ringe tilbage
- Levering til tiden

Levering til tiden er særligt en afgørende konkurrenceparameter på færdigbeton, da færdigbeton bearbejdes straks efter modtagelsen af kundens personale. Da det er bekosteligt for vore kunder at have personale stillet til rådighed i en evt. ventetid på deres leverandør af færdigbeton, er det meget vigtigt at levere færdigbeton til aftalt tid.

Pris

Hos FC Beton bruger vi forholdsvis mange penge på at producere fliser og belægningssten mv. i ekstra høj kvalitet, samt at yde den bedst mulige service. Alligevel er fliser og belægningssten mv. fra FC Beton ikke dyrere end fliser og belægningssten mv. fra andre producenter. Tværtimod. Fliser og belægningssten fra FC Beton er bl.a. tilmeldt Pricerunner, og her er det let at sammenligne priser fra forskellige udbydere.


X
Like os på Facebook

Opnå følgende fordele

Du finder os her