Hvad koster Havefliser grå 30x30x4 cm.?

Vi oplever en stigende række henvendelser fra folk der gerne vil vide hvad grå havefliser 30x30x4 (30 cm. lange, 30 cm. brede og 4 cm. tykke) koster, da har opgivet at finde disse fliser på vores webshop.

Årsagen til at man ikke kan finde fliser i 4 cm. tykkelse på vores webshop er, at vi ikke producerer fliser i denne "tykkelse". Vi er naturligvis bekendt med at andre producenter laver fliser på kun 4 cm. tykkelse, men vores brancheforening, Dansk Beton, fraråder produktion af så tynde fliser. Faktisk fraråder Dansk Beton belægningssten til at gå på der er under 5 cm. tykke. Det bemærkes her, at belægningssten har et mindre trædeareal end fliser, hvilket kun gør det endnu værre at producere fliser i 4 cm. tykkelse. Du kan læse mere om kvalitet på fliser under FC Kvalitet.

Fliser i 4 cm. tykkelse ser flotte ud, og kan produceres billigt, da der i sagens natur er brugt for lidt beton. Vi vil dog fraråde at købe disse tynde fliser, da levetiden bliver for kort. Og med en kort levetid skal der i løbet af få år igen bruges penge på nye fliser.

Du kan finde en liste over de fliser vi har på tilbud under billige havefliser.
X
Like os på Facebook

Opnå følgende fordele

Du finder os her