Herregårdskantsten

Herregårdskantsten er tykkere Herregårdssten som blandt andet kan bruges til kantafgræsning og opbygning af mindre støttemure eller højbede.   Herregårdskantstenene er en belægningssten som måler 14x21x14 cm og de kan købes i mange forskellige farver som grå, gul, koks og rød samt i forskellige farvemix.

   Anvendelse

   Der er som nævnt ovenover flere muligheder for anvendelse af Herregårdskantsten. Hvis du skal anlægge en belægning på terrassen eller i indkørslen hvor du bruger herregårdssten med slået kant vil det være en flot og naturlig afslutning med Herregårdskantsten. Sæt Herregårdskantstenene i en jordfugtig beton så den kommer til at stå helt fast så der ikke kan ske en udskridning af belægningen.

   Når man ser Herregårdskantstenene ovenfra er de magen til herregårdssten, men med tykkelsen på de 14 cm gør at de vil kunne stå meget bedre fast som en kantafgrænsning.

   Skal du opbygge et højbed er det også muligt at gøre med Herregårdskantsten, som kan limes sammen med fliseklæber. Husk at lave forbandt i opbygningen af højbedet. Det mest anvendte forbandt der anvendes ved opbygning med Herregårdskantsten er halvforbandt.

   På samme måde som til opbygning af højbede kan der opbygges en mindre støttemur af Herregårdskantsten. Til høje støttemure anbefaler vi dog at benytte nogen af vores reelle støttemursten.

   Du kan også benytte Herregårdskantstenene til opbygning af en trappe. Hvis du skal lave en ny trappe kan du finde inspiration til fremgangsmåden i vores gør-det-selv guide: Byg en gør det selv trappe.

   Levering

   Når du bestiller Herregårdsblokke, belægningssten og andet fra vores webshop går vores logistikafdeling i gang med at planlægge leveringen så du kan modtage dine varer hurtigst muligt. Vi leverer de bestilte produkter indenfor 10 dage, dog ofte noget hurtigere. Ved ønske om hurtig levering bedes du skrive det i kommentarfeltet sammen med angivelse af leveringsadresse mm. Du er også velkommen til at ringe til os på 98 34 34 11 eller skrive på salg@fc-beton.dk for at sikre at vi kan levere på det ønskede tidspunkt.

   Prisen for levering afhænger af afstanden til leveringsadressen fra FC Beton. Udover afstanden til leveringsadressen afhænger prisen også af hvor mange paller der bliver bestilt. Du kan derfor selv være med til at få en billigere levering ved at bestille flere forskellige produkter på samme tid. Du kan også bestille det grus og sand som skal bruges til anlægsarbejdet, her hos FC Beton.

   For at kunne læsse Herregårdskantsten og andre produkter på lastbilerne og for at kunne læsse dem af igen skal de stå på paller. Der bliver lagt et beløb til købet for hver palle og prisen for pallen afhænger af typen. Du kan læse mere om priser for levering og paller på siden direkte levering.

   Når vi leverer Herregårdskantsten og øvrige betonvarer nord for Aarhus, benytter vi altid egne lastbiler. På vores lastbiler har vi monteret en kran som kan løfte pallerne med kantstenene ind i haven, også selvom der er et hegn eller en hæk mod vejen. På Fyn, Sjælland og i Jylland syd for Århus, anvender vi typisk eksterne vognmænd som aflæsser pallerne med truck. Derfor skal trucken kunne køre til det ønskede leveringssted.

   X
   Like os på Facebook

   Opnå følgende fordele

   Du finder os her