Antal:

Brunmix Slotsbrosten m/slået kant halve 14x10,5x7

7 cm. halve herregårdssten
Pris:

8,21 DKK


Pris er inkl. moms
Varenummer: sbtbmh
DB nummer: 5361344
Antal stk pr. palle: 576 stk
Antal pr. m2
68 stk
Vægt pr. stk.
2.28 kg
 
Antal:
 

Udregn fragtprisProduktbeskrivelse

Halve Herregårdssten / Slotsbrosten med slået kant i farvemixet brunmix. Belægningsstenene måler 14x10,5 cm. og er 7 cm. tykke. Vi kan levere på Fyn og Sjælland samt i Jylland.

Herregårdssten 7 cm. halve Brunmix sten

Brunmix Slotsbrosten er belægningssten i brunlige, grålige og rødlige nuancer. Denne halve 14x10,5 cm. belægningssten med slåede kanter er 7 cm. tyk. Halve Slotsbrosten benyttes oftest sammen med sten i samme farvemix med dobbelt længde.
 
Denne type af belægningssten produceres med mange forskellige navne, og kaldes derfor både for Herregårdssten, Bondesten og Holmegårdssten foruden vores navn, Slotsbrosten.

For at få det bedste farvespil i belægningen er det vigtigt at der tages sten ned igennem de forskellige lag og gerne fra forskellige paller når der lægges herregårdssten i farvemix.

De halve sten anvendes ofte som yderste sten i hver anden række så der laves et halvforbandt. Eventuelt kan belægningen afsluttes med Herregårdsblokke som kantsikring. Du kan også bestille brunmix herregårdsblokke hos os.Relaterede produkter

 
X
Like os på Facebook

Opnå følgende fordele

Du finder os her