9/12 kantsten

9/12 kantsten er den mindste af vores kansten til brug ved anlæg af fortove, cykelstier og lignende.Du kan købe billige 9/12 kantsten i lige udgaver som til hjørne eller til buer. Kantstenene er 9 cm tykke i toppen og 12 cm tykke i bunden. Højden af kantstenene er 30 cm og længden af de lige 9/12 kantsten er 100 cm. 9/12 Hjørnekantstenene har en facedelængde på 25 cm og radiuskantstenene måler 79 cm og kan købes med en radius fra 0,5 til 10 meter.

Ligesom vores andre betonvarer støber vi også 9/12 kantsten i høj kvalitet så kantstenene fra FC Beton vil have en lang levetid.

Anvendelse

Disse kantsten er meget populære til brug ved opbygning af fortove sammen med vores fortovsfliser. De små kantsten kan også bruges til afgrænsning af cykelstier fra vejbanen, men ofte bliver der brugt en større 12/15 eller 15/29 kantsten her.

9/12 betonkantsten er også mulige at benytte som et alternativ til vores havekantsten i haven. Det kan være som bedæfgrænsning eller normal kantafgrænsning ved en belægning.

Ved anlæg parkeringspladser og lignende hvor der også skal anlægges fortove til de gående anbefaler vi i langt de fleste tilfælde at benytte fortovsfliser og kantsten til anlæg af fortovene samt græsarmering som belægning på parkeringspladsen.

Ved at benytte græsarmering på parkeringspladsen i stedet for andre belægningssten som SF Sten, Kløversten eller lignende vil kloakering kunne undlades da græsarmeringen kan lede regnvandet væk hurtigt.

Teknisk info

Betonkantsten
Højde x længde
30 x 100 cm
Lille kantsten
Dybde (top/bund)
9/12 cm
Ca. vægt/stk
78 kg
Antal/palle
24 stk
Radiuskantsten 
Højde x længde
30 x 79 cm
Radiuskantsten 9x12x30
Dybde (top/bund)
9/12 cm
Radius
0,5-10 m
Antal/palle
21 stk
Indvendig hjørnekantsten
Højde 
30 cm
Indvendig hjørnekantsten 9x12x30
Dybde (top/bund)
9/12 cm
Ca. vægt/stk
48 kg
Antal/palle
15 stk
Udvendig hjørnekantsten
Højde
30 cm
Udvendig hjørnekantsten 9x12x30
Dybde (top/bund)
9/12 cm
Ca. vægt/stk
48 kg
Antal/palle
15 stk

Levering

Vi leverer 9/12 kantsten, fortovsfliser, belægningssten og tilbehør som grus og sand til opbygning af fortove og andre større arealer i det meste af Danmark. Levering kan ske på Fyn og Sjælland samt i Jylland. Når vi leverer kantsten og andre betonvarer i Jylland til adresser nord for Århus aflæsses disse med lastbilens kran. Vi kan derfor løfte pallerne ind bag ved hegn og lignede. På Fyn og Sjælland samt adresser syd for Aarhus i Jylland, aflæsser vi ofte med truck, så skal pallerne med kantsten stilles bag et hegn her, skal trucken kunne køre dertil.

Webshoppen beregner selv hvor mange paller der skal bruges til leveringen og prisen for levering beregnes ud fra antallet af paller samt afstanden til leveringsadressen. Det vil ofte være muligt at få en billigere pris for levering ved at bestille flere forskellige produkter på samme tid. Derfor kan det ofte betale sig at bestille grus og sand sammen med kantstenene.

Ved leveringer i Nordjylland kan vi også levere færdigbeton til faststøbning af 9/12 kantsten.

Vil du læse mere om leveringspriser og pallepriser kan du finde information om dette på siden direkte levering hvor du også kan læse om returpaller.
X
Like os på Facebook

Opnå følgende fordele

Du finder os her