Antal:

Grå Macro Slotsbrosten m/slået kant 28x14x7

Herregårds fliser
Pris:

144,11 DKK


Pris er inkl. moms
Varenummer: sbtmg1428
DB nummer: 5361131
Antal m2 pr. palle: 8.78 m2
Antal pr. m2
25.5 stk
Vægt pr. m2.
155 kg
 
Antal:
 

Udregn fragtprisProduktbeskrivelse

Macro Herrgårdssten er ekstra lange belægningssten på 28 cm i modsætning til normale Herregårdssten på med en længde på 21 cm. Macro stenene er 14 cm bredde og denne har en tykkelse på 7 cm.

Herregårdsfliser 28x14x7

OBS! Da vi ikke lagerfører de grå Macro Herregårdssten kan de ikke bestilles her fra webshoppen. Hvis du ønsker at bestille belægningsstenene bedes du sende en mail til salg@fc-beton.dk eller ringe på 98 34 34 11.

Du kan kombinere de grå macro Herregårdssten med slået kant 28x14x7 med de normale 14x21x7 Herregårdssten for at få et spændende og anderledes læggemønster.

Macro Herregårdssten kendes også under andre navne som Macro Slotsbrosten, Macro Bondesten og Macro Holmegårdssten.
 
Herudover bliver de grå Slotsbrosten med slået kant 28x14x7 også kaldet også for Herregårdsfliser og er velegnet til indkørsel, gårdhaver, terrasser og gangstier. De 7 cm i tykkelsen som disse belægningssten har giver en ekstra styrke og de tåler derfor tung trafik.

Skal du i gang med at anlægge en ny indkørsel med disse Macro belægningssten kan du finde inspiration til fremgangsmåden i vores guide: Gør det selv indkørsel som hjælper dig igennem anlægsarbejdet.

Som kantafgrænsning til en belægning af Macro Herregårdssten med slået kant anbefaler vi at bruge vores Herregårdsblokke som sættes i jordfugtig beton.

Husk at du oftest vil kunne få en billigere fragt ved at bestille flere forskellige produkter på samme tid, så når du bestiller Macro herregårdssten er det en god ide også at bestille det grus og sand som skal bruges til anlægsarbejdet.Relaterede produkter

 
X
Like os på Facebook

Opnå følgende fordele

Du finder os her