Antal:

Herregårdssten gråmix m/slået kant 28x14x7

Gråmix macro herregårdssten
Pris:

163,60 DKK


Pris er inkl. moms
Varenummer: sbtmgm1428
DB nummer: 5361134
Antal m2 pr. palle: 8.77999999999999 m2
Antal pr. m2
25.5 stk
Vægt pr. m2.
155 kg
 
Antal:
 

Udregn fragtprisProduktbeskrivelse

Gråmix Macro belægningssten i størrelsen 28x14x7 cm. kan bestilles hos FC Beton til levering i Jylland på Fyn og Sjælland.

Store Gråmix Herregårdssten

OBS! Da vi ikke lagerfører Macro Herregårdssten i gråmix, kan de ikke bestilles her fra webshoppen. Hvis du ønsker at bestille disse belægningssten bedes du sende en mail til salg@fc-beton.dk eller ringe på 98 34 34 11.

De ekstra lange Macro Slotsbrosten kendes også som Macro Herregårdssten, Macro Bondesten og Macros Holmegaardssten. Med en længde på 28 cm. er Macro stenene 7 cm. længere end de normale Herregårdssten med slået kant hvilket giver andre muligheder for at lave spændende læggemønstre.

Gråmix Macro Slotsbrosten med slået kant anvendes ofte sammen gråmix Slotsbrosten i den mere almindelige størrelse på 14x21x7.
 
Det er vigtigt at du er opmærksom på at tage sten fra forskellige paller og ikke tage et helt lag af gangen når der skal laves en ny belægning med farvemix. Der kan godt være hele lag med ens farve på pallerne så tag Macrosten ned i gennem de forskellige lag.

Lægges et lag af gangen og uden at mixe med belægningssten fra andre paller risikerer man at der ikke kommer det ønskede farvespil i belægningen.
 
Vi anbefaler at bennytte Herregårdskantsten som kantafgrænsning til indkørsler opbygget med Macro Herregårdssten. Herregårdskantstenene stilles i jordfugtig beton og giver stor styrke til indkørslen.

Se eventuelt vores guide: Gør det selv indkørsel for mere information om anlæg af ny indkørsel.Relaterede produkter

 
X
Like os på Facebook

Opnå følgende fordele

Du finder os her