Cirkelblokke benyttes til højbed, trappe og rundede kant

Store cirkelblokke

Store cirkelblokke er i familie med Herregårdssten med slået kant og Herregårdsblokke. De benyttes ofte i kombination med Centersten, Cirkelsten og lille Cirkelblokke.

Der er desværre ingen produkter i denne kategoriDu kan købe billige store cirkelblokke i forskellige farvemix som gråmix, rødmix mm. samt i grå, sort og gul.

Anvendelse

Ved anlæg af en belægning af Herregårdssten med slået kant som bugter sig igennem haven, eller som en rund terrasse kan de store cirkelblokke benyttes i kombination med lille cirkelblokke og Herregårdsblokke til kantafgrænsning.

De store cirkelblokke benyttes også til opbygning af runde og ovale trapper. Cirkelblokken benyttes til trappens stødtrin mens der benyttes herregårdssten eller cirkelsten til trappens trin. Vil du gerne selv bygge en trappe kan du følge vores guide Gør det selv trappe.

Til opbygning af kurvede eller runde højbede kan de store cirkelblokke også anvendes. Her vil de også kunne bruges i kombination med lille cirkelblokke og Herregårdsblokke. Hvis du vil bygge dit eget højbed kan vi hjælpe dig godt i gang med vores gør det selv guide Byg selv højbed.

Teknisk information om stenen

Stor cirkelblok
Bredde x længde
14x15/11x14 cm
stor cirkelblok
Tykkelse
14 cm
Vægt/stk
4,6 kg
Ca. forbrug/m2
63 stk

Levering

Bestiller du store cirkelblokke, belægningssten, lecablokke og andre betonvarer på fc-beton.dk vil vi kunne levere det bestilte indenfor 10 dage. Ønsker du en hurtigere levering bedes du kontakte os på salg@fc-beton.dk eller på telefon 98 34 34 11. Vi leverer til Sjælland, Fyn samt i Jylland. Du kan også vælge selv at afhente de bestilte betonprodukter fra vores lager i Aalborg.

Vi anvender vores egne lastbiler med kran til alle leveringer i Jylland nord for Århus. Det betyder at vi kan aflæsse pallerne med sten i haven, bag en hæk, et hegn eller lignende hvis der er ønske om dette. Leveringer syd for Aarhus, på Fyn og Sjælland er ofte med andre vognmænd som aflæsser stenene på truck. Det er derfor vigtigt at trucken kan køre på fast underlag til det ønskede leveringssted.

Prisen for levering beregnes på baggrund af afstanden til leveringsadressen samt antallet af bestilte paller. Du vil derfor ofte kunne spare penge og få en billiger pris på leveringen ved at bestille flere forskellige produkter samlet. Udover blokke, fliser og belægningssten kan du også bestille det fliseklæber, grus og sand der skal bruges til anlægsarbejdet her fra fc-beton.dk

Vil du læse mere om priser for levering og for paller kan du finde mere information på siden direkte levering.

X
Like os på Facebook

Opnå følgende fordele

Du finder os her