Hvor kan man hente billige fliser?

FC Beton A/S er producent af fliser. Derfor kan vi tilbyde fliser i høj kvalitet til lave priser.

De billigste fliser er naturligvis de fliser du selv henter fra vores lager ved City Syd Aalborg. Har du en trailer, eller har du mulighed for at låne en trailer, er det derfor oplagt at hente fliserne selv, særligt hvis du skal bruge fliserne relativt tæt på Aalborg.

Før du kører til Aalborg og køber billige fliser, skal du dog være opmærksom på hvor mange kg. fliser der må være på din trailer. Fliser laves af beton, og det betyder at fliser er tunge. Faktisk vejer en flise, der er 50 cm. bred, 50 cm. lang og som er 5 cm. tyk (en såkaldt 50x50x5 flise), ca. 29 kg. pr. stk. Da der skal bruges 4 stk. fliser af denne type flise pr. kvadratmeter, betyder det at fliser i 5 cm. tykkelse vejer ca. 116 kg. pr. kvadratmeter. Må du laste eksempelvis 350 kg. fliser i din trailer betyder det, at du højest må hente 3 kvadratmeter fliser ad gangen. Det betyder også, at skal du bruge f.eks. 60 kvadratmeter fliser i alt, er du nødt til at hente fliser 20 gange i dette tilfælde.

Da fliser er så tunge som de er, kan man hos FC Beton tilkøbe levering af fliser. Og faktisk vælger de fleste af vore kunder at få fliserne leveret direkte hjem til deres hus af vore lastbiler, selvom du også er meget velkommen til selv at afhente dine fliser.

Se vore aktuelle tilbud på havefliser under billige havefliser.
X
Like os på Facebook

Opnå følgende fordele

Du finder os her