Gulv i maskinhus

Hos FC Beton kan der bestilles betonvarer til forskellige anlæg af gulv i maskinhus eller andre steder i landbruget.

Belægningssten som gulv

Vi producerer en 9 cm tyk belægningssten som er et oplagt valg hvis der ønskes et gulv i maskinhuset af betonsten.

Disse belægningssten kalder vi for FC Kaluk og de er designet til nedlægning med maskine. En anden stor fordel ved belægningsstenenes design er formen som modvirker bevægelser i 2 retninger, hvilket giver en stabil belægning selvom der køres med store og tunge maskiner på den.

Bestiller du Kaluk eller andre belægningssten hos FC Beton kan vi levere til adresser på Fyn og Sjælland samt i Jylland. Prisen for levering afhænger af afstanden til leveringsadressen og antallet af bestilte paller. Derfor vil der ofte kunne spares penge på levering ved at bestille flere forskellige produkter på samme tid.

FC Beton kan også levere bundsikringsgrus, stabilgrus, afretningsgrus samt fugesand til anlæg af gulvet i maskinhuset.

Støbt gulv i maskinhuset

Ønsker du i stedet et støbt betongulv kan vi også levere færdigbeton til støbning af gulvet til landbrug i Nordjylland. Da der er en begrænset levetid på færdigbeton kan vi ikke levere længere væk end i Nordjylland.

Gulve i maskinhuse hører til moderat miljøklasse som defineres som et fugtigt miljø uden risiko for frostpåvirkning kombineret med vandmætning samt hvor der ikke i nævneværdig grad tilføres chlorider eller alkalier til overfladen.

Betonen vil ofte have trykstyrkeklasse C30/37 og blandes 8, 16 eller 32 mm (DMAX) sten og sand.

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 98 34 34 11 eller mail salg@fc-beton.dk for bestilling eller vejledning i valg af beton til at støbe gulvet i maskinhuset med.
X
Like os på Facebook

Opnå følgende fordele

Du finder os her