Hvilke forskellige fliser findes der?

Der findes rigtigt mange forskellige fliser til haven og indkørslen. Både hvad angår facon, størrelse og farve, men også hvad angår kvaliteten.

Her hos FC Beton er kvaliteten i top, hvilket blandt andet kan ses på de test der udføres i forhold til vores belægningssten og haveflisers vejrbestandighed. Vores sten og fliser testes blandt andet ved en frost og tø test, hvor resultatet af nedbrydningen er mere end 10 gange bedre en kravet til en standard belægningssten og haveflise. Du kan læse mere om denne test under holdbarhed og vejrbestandighed.

Belægningssten defineres ved at længden divideret med tykkelsen højst er 4 samt at arealet af stenen er under 1 m2. Hvis længden divideret med tykkelsen er over 4 eller arealet overstiger 1 m2 betegnes det som en flise.

De forskellige farver som findes på havefliser og belægningssten er enten dem man selv vælger bevist skal være forskellige som eksempelvis i gråmix, rødmix osv., men der kan også være forskel på de grå farver. Denne farveforskel kan eksempelvis komme fra det sand som benyttes til at støbe fliserne og stenene.

X
Like os på Facebook

Opnå følgende fordele

Du finder os her