Cirkelsten

Cirkelsten med slået kant er belægningssten til lave priser som kan benyttes til anlæg af indkørsler, terrasser og havestier hvor der skal være cirkler, kurver eller lignende.

Der er desværre ingen produkter i denne kategoriDu finder et bredt udvalg af cirkelsten i mange farver som grå, sort og gul samt flere forskellige farvemix som gråmix, rødmix og mange flere. Der er to forskellige størrelser af cirkelsten som kan kombineres eller bruges hver for sig afhængigt af hvor stor rundingen skal være. Alle cirkelsten har en tykkelse på 6 cm og benyttes derfor i kombination med andre sten med 6 cm tykkelse.

Anvendelse

Skal der opbygges en belægning af Herregårdssten med slået kant rundt om huset, i indkørslen eller på terrassen, vil du med cirkelsten kunne undgå at belægningen bliver med de traditionelle lige kanter. Cirkelstenene gør det muligt at lave en buet havesti, en afrundet terrasse og lignende belægninger.

Det kan være at du gerne vil have en cirkel midt i indkørslen eller på terrassen som du nemt kan lave ved brug af centersten og cirkelsten Herregårdssten. Afhængigt af størrelsen på cirklen skal der bruges lille cirkelsten, store cirkelsten samt halve Herregårdssten.

Laver du et højbed med cirkelblokke kan du bruge cirkelsten til at lave en belægning rundt om højbedet.

Teknisk information om stenene

Lille cirkelsten
Bredde x længde
14x13/9x6 cm
Lille cirkelsten
Tykkelse
6 cm
Vægt/stk.
2,3 kg
Ca. forbrug/m2
66 stk
Stor cirkelsten
Bredde x længde
14x15/11x6cm
Stor cirkelsten
Tykkelse
6 cm
Vægt/stk
2,3 kg
Ca. forbrug/m2
63 stk

Levering

Når du bestille cirkelblokke hos FC Beton vil vi normalt levere bestillingen indenfor 10 dage. Ønsker du en hurtigere levering bedes du kontakte os på telefon 98 34 34 11 eller mail salg@fc-beton.dk.

Vores webshop er opsat så der automatiks tilføjes det nødvendige antal paller til ordrene. Pallerne er nødvendige for at vi kan læsse og aflæsse cirkelsten og andre produkter. Du kan finde priser for levering og for paller samt oplysninger om muligheden for at returnere de tomme paller her.

Vi leverer til Sjælland, Fyn og Jylland, eller du kan vælge selv at afhente cirkelstenene fra vores lager i Aalborg. Ved levering i Jylland nord for Århus benytter vi vores egne lastbiler. Herpå er der monteret en kran som gør at vi kan løfte pallerne med cirkelsten og andre produkter ind bag ved en hæk, et hegn eller lignende. Ved levering i Jylland, syd for Aarhus, på Fyn og Sjælland benyttes andre lastbiler som aflæsser med truck, og derfor skal trucken kunne køre til det ønskede leveringssted.
X
Like os på Facebook

Opnå følgende fordele

Du finder os her