Cirkelblokke

Cirkelblokke kan som cirkelsten købes i 2 størrelser. Forskellen på cirkelblokke og cirkelsten er tykkelsen af betonstenene.Du kan købe lille og store cirkelblokke hos FC Beton i mange forskellige farver. Her på siden finder du alle vores cirkelblokke og du kan se farver som gul, sort, grå og farvemix som rødmix, gråmix med flere.

Cirkelblokkene kendes under forskellige navne som Bonde-, Slots-, Holme-, og Herregårds cirkelblokke.

Anvendelse

Cirkelblokke kan anvendes flere forskellige steder i haver og ved øvrige belægninger. Du kan bruge cirkelblokkene som kantblok til rundt eller ovalt springvand, som kantafgrænsning på buede eller runde terrasser eller ved opbygning af en buet støttemur eller et buet / rundt højbed.

Anvendes cirkelblokkene til opbygning af støttemure, højbede eller lignende limes disse sammen med fliseklæber. Som kantafgrænsning anbefaler vi at sætte cirkelblokkene i jordfugtig beton for at opnå den bedste effekt.

Du kan også anvende cirkelblokke til opbygning af trapper i haven eller en trappe til huset.

Skal du have en støttemur i forbindelse med en belægning af herregårdssten med slået kant vil en støttemur opbygget af kantblokke og cirkelblokke være rigtig pæn.

Afhængigt af hvor meget bue der skal være benyttes store og lille cirkelblokke i kombination og eventuelt benyttes der også Herregårdsblokke til opbygningen

Teknisk information om stenene

Lille cirkelblok
Bredde x længde
14x13/9x14 cm
lille cirkelblok
Tykkelse
14 cm
Vægt/stk
4,6 kg
Ca. forbrug/m2
66 stk
Stor cirkelblok
Bredde x længde
14x15/11x14 cm
stor cirkelblok
Tykkelse
14 cm
Vægt/stk
4,6 kg
Ca. forbrug/m2
63 stk

Levering

Vi leverer de bestilte cirkelblokke indenfor 10 dage til adresser i Jylland, på Sjælland og Fyn. Ved ønske om hurtig levering bedes du kontakte os på salg@fc-beton.dk eller på 98 34 34 11.

Når vi leverer i Jylland nord for Århus benyttes lastbiler med kran påmonteret. Dermed kan vi læsse paller med cirkelblokke og andre produkter ind bag ved rækværk, hegn og lignende hvis der er ønske om dette. Leveringer på Sjælland, Fyn og i Jylland syd for Aarhus sker oftest med lastbiler som aflæsser med truck og derfor skal trucken have adgang til det ønskede leveringssted.

For at vi kan læsse og aflæsse cirkelblokke skal disse være på paller. Derfor beregner webshoppen automatisk hvor mange paller der skal bruges til det bestilte antal cirkelblokke. Prisen for levering afhænger af hvor mange paller der bestilles. Du kan læse mere om priser for paller, muligheder for returnering af tomme paller og priser for levering på siden direkte levering.

Ved at bestille flere forskellige produkter på samme tid vil du ofte kunne spare penge på leveringsomkostningerne da leveringen bliver billigere i takt med at der bestilles flere paller. Derfor kan det ofte betale sig at bestille fliseklæber, belægningssten, grus og sand sammen med cirkelblokkene.
X
Like os på Facebook

Opnå følgende fordele

Du finder os her