Antal:

Rødmix Slotsbrosten m/slået kant halve 14x10,5x6

Sten rødmix
Pris:

6,34 DKK


Pris er inkl. moms
Varenummer: sbtrmh6
DB nummer: 5361288
Antal stk pr. palle: 360 stk
Antal pr. m2
68 stk
Vægt pr. stk.
1.91 kg
 
Antal:
 

Udregn fragtprisProduktbeskrivelse

Halve rødmix slotsbrosten / herregårdssten i 6 cm. tykkelse. Bestil de røde og sorte belægningssten hos FC Beton og få leveret til adresser i Jylland, på Fyn eller Sjælland

Herregårdssten Rødmix til haver, indkørsler og terrasser

Rødmix Slotsbrosten med slået kant halve 14x10,5x6 cm. anvendes normalt sammen med Slotsbrosten i den dobbelte længde. De halve rødmix belægnignssten placeres oftest som yderste sten i hver anden række i et halvforbandt læggemønster.

Rundt om belægningen vil vi anbefale at lave en kantsikring. Kantsikringen holder på stenene så de ikke skrider ud til siden og giver en ustabil belægning. Der kan med fordel anvendes rødmix Herregårdsblokke til opbygning af kantsikringer omkring en rødmix belægning.

Denne type af belægningssten kendes under flere forskellige navne. Udover navnet Slotsbrosten anvendes der også navne som Holmegårdssten, Bondesten og Herregårdssten om denne type.

De 6 cm. tykke Herregårdssten kan anvendes til almindelige indkørsler, terrasser og flisegange rundt i haven.

Skal du lave en belægning som en cirkel eller halvcirkel anvendes de halve Slotsbrosten sammen med cirkelsten og centersten.

Hvis du bestiller belægningssten eller fliser hos FC Beton og efterfølgende selv skal i gang med at anlægge ny indkørsel, terrasse eller anden belægning har vi lavet nogen guides som kan hjælpe dig igennem anlægsarbejde. Du finder blandt andet:Relaterede produkter

 
X
Like os på Facebook

Opnå følgende fordele

Du finder os her