SF Sten 10 cm

SF Sten 10 cm er meget stærk belægningssten som oftest benyttes til anlæg af større arealer med tung trafik som parkeringspladser, vendepladser og lignende.

  S-formsten 10 cm
  Pris pr. m2 172,06 DKK
  Læg i kurven
  Grå SF slutsten
  Pris pr. stk 8,43 DKK


   Du kan købe de 10 cm tykke SF Sten her i grå og koks. Udover de traditionelle sten for S-formen kan du også bestille SF Begyndersten / Slutsten samt SF Sidesten.

   Anvendelse

   SF sten i 10 cm tykkelse giver en rigtig stærk belægning, både grundet tykkelsen på 10 cm men også grundet S-formen som modvirker bevægelser i den ene retning.

   Det vil sjældent være nødvendigt at at benytte 10 cm tykke SF Sten til anlæg af indkørsel. Benyt i stedet stenene i 6 eller 8 cm. Du kan finde en liste med alle de forskellige sten som vi vil anbefale at bruge til anlæg af normale indkørsler på siden med Belægningssten til indkørsel.

   Alternativt til brug som belægning i indkørslen kan du også se vores gode fliser til indkørsel som du finder i flere størrelser og farver.

   Skal du bestille SF Sten til anlæg af større pladser som parkeringspladser, lagerpladser, villaveje eller lignende kan du også få leveret grus og sand til opbygningen af arealet hos FC Beton.

   Vi samarbejder med erhvervsdrivende brolæggere, entreprenører og lignende. Igennem vores samhandelsaftale er det muligt at opnå besparelser på indkøb af blandt andet SF Sten til anlæg af større områder med belægning.

   Teknisk information


   SF sten
   Bredde x længde
   10,5 x 19 cm.
   sf sten
   Tykkelse
   10 cm.
   Antal pr. m2
   49 stk.
   Vægt i kg/stk.
   230 kg.
   SF sidesten
   Længde
   21,1 cm.
   sf sten
   Tykkelse
   10 cm.
   Antal stk./palle
   168 stk.
   Vægt pr. stk.
   7,45 kg.
   SF slutsten
   Længde
   30,2 cm.
   sf sten
   Tykkelse
   10 cm.
   Antal stk./palle 192 stk.
   Vægt pr. stk. 4,66 kg.

   Levering

   Vi kan levere SF Sten 10 cm i både Jylland på Fyn og Sjælland. Priserne for levering afhænger af hvor mange paller der bestilles samt hvor langt vi skal køre. Du kan læse mere om priser for levering på siden direkte levering hvor du også finder informationer om priser for paller og mulighederne for at returnere dem.

   Du vil ofte kunne få en billigere levering ved at bestille flere forskellige typer af produkter på samme tid, da prisen for levering afhænger af antallet af bestilte paller og afstanden til leveringsadressen.

   Når vi leverer SF Sten til adresser nord for Aarhus, bruger vi altid vores egne lastbiler med kran. Kranen gør det muligt at løfte pallerne med sten ind i haven. Når vi leverer syd for Århus, på Fyn eller Sjælland bruger vi ofte andre vognmænd som har en truck til aflæsning. Pallerne kan derfor kun stilles hvor trucken kan køre.

   X
   Like os på Facebook

   Opnå følgende fordele

   Du finder os her