Kan I løfte mine nye havefliser eller belægningssten over hækken?

Nogle kunder afhenter selv deres nye havefliser, belægningssten osv. direkte hos os. I de fleste tilfælde leverer vi dog disse havefliser, belægningssten osv. Du kan læse om mulighed for direkte levering her.
 
Havefliser, belægningssten osv. er relativt tunge produkter. Derfor er det et naturligt ønske at få havefliserne, belægningsstenene osv. leveret så tæt på det sted hvor de skal lægges, som muligt.
 
Vore lastbiler er udstyret med en kran, hvorfor vi har visse muligheder for at stille de nye havefliser, belægningssten eller lignende på det ønskede sted, selvom der naturligvis er grænser for hvor langt vore kraner kan nå. Hertil bemærkes, at leveringer syd for Aarhus, på Fyn og Sjælland foretages ofte af eksterne vognmænd. De eksterne vognmænd aflæsser oftest med truck, hvorfor mange aflæsninger på Sjælland må forventes foretaget med truck.
 
Har du særlige ønsker til hvor dine nye havefliser, belægningssten eller lignende skal leveres, bedes du angive dette samt dit telefonnummer i din bestilling - så kan du i fællesskab med den af vore chauffører der leverer dine produkter, se hvad der kan lade sig gøre.  
X
Like os på Facebook

Opnå følgende fordele

Du finder os her