Hvor kan man hente billig stenmel?

Hos FC Beton sælger vi ikke kun fliser og belægningssten, men også eksempelvis stenmel.

Stenmel er et produkt der bruges til at feje ned i fugerne mellem fliser og belægningssten. Stenmel er derfor et alternativ til fugesand. I modsætning til fugesand er det dog meget vigtigt at stenmel ikke får lov til at ligge på fliserne og belægningsstenene, men derimod fejes væk så stenmel kun ligger i selve fugerne. Hvis stenmel får lov til at ligge på fliser og belægningssten, kan stenmel misfarve fliser og belægningssten.

Stenmel anvendt i fuger giver en meget stærk fuge, hvilket modvirker ukrudt. Herudover er stenmel sort, hvilket giver en sort fuge. Derfor er stenmel eksempelvis populært i fuger mellem sorte fliser og sorte belægningssten, da traditionel fugesand er hvidt og derfor giver en hvid fuge.

Stenmel distribueres fra vores lager ved City Syd Aalborg og leveres sammen med fliser og belægningssten. Der er dog også mulighed for selv at afhente stenmel hos FC Beton, hvorved fragten spares. Skal du bruge stenmel i forholdsvis begrænsede mængder, vil det derfor være billigst selv at afhente stenmel - særligt hvis stenmel skal bruges forholdsvist tæt på Aalborg.


X
Like os på Facebook

Opnå følgende fordele

Du finder os her