Hvor kan man hente billig sandkassesand?

Sand til sandkasse, såkaldt sandkassesand, kan afhentes hos FC Beton. Sandkassesand består af vasket sand, således risikoen for misfarvning af tøj fra ler mv. minimeres.

Sandkassesand kan afhentes i trailer, men sandkassesand kan også afhentes i småsække eller i bigbags. Ønskes sandkassesand leveret, kan sandkassesand i småsække og i bigbags bestilles leveret på en ønsket brofast adresse.

Sandkassesand distribueres fra vores lager ved City Syd i Aalborg, så bor du i køreafstand fra Aalborg, er det billigste sandkassesand, sandkassesand som afhentes i trailer.

Sandkassesand består som nævnt af vasket sand. Vasket sand anvendes bl.a. til opbygning af underbund til fliser og belægningssten. Det betyder, at hvis du skal lave en ny indkørsel eller lignende samtidig med at der umiddelbart efter skal laves ny legeplads til børnene, kan du med fordel købe lidt ekstra vasket sand allerede ved købet af fliser og belægningssten. Ved at købe ekstra vasket sand, sikrer du dels at du ikke går tør for vasket sand ved opbygningen af underbunden til indkørslen, men herudover kan overskydende vasket sand bruges som sandkassesand.
X
Like os på Facebook

Opnå følgende fordele

Du finder os her