Hvad er granitskærver?

Granitskærver består af granit. Granit er et naturprodukt, der dannes af forskellige mineraler under tryk. Granit findes derfor eksempelvis i bjerge og i fjelde. Granit findes i flere farver, såsom sort, rød, grå og hvid.

Når granit knuses, bliver det til granitskærver. Granitskærver er dermed granit, der blot er knust ned til små stykker granit.

Inden granit knuses til granitskærver, sorteres granit efter farver, således sort granit bliver til sorte granitskærver osv. Da granit som nævnt dannes af forskellige mineraler af naturen, er det dog ikke muligt at lave en 100% sikker opdeling i farver. Det betyder, at der i sorte granitskærver muligvis vil være en mindre andel af granitskærver i eksempelvis grå.

Efter knusning sorteres granitskærverne også efter størrelse. Hos FC Beton laver vi ikke selv granitskærver. Derimod køber vi granitskærver i forskellige farver i bestemte mål. Disse granitskærver sejles til Aalborg, hvor vores lastbiler henter granitskærverne. Granitskærverne køres herefter til FC Beton, hvor vi fylder granitskærverne i bigbigs og i småsække. Vi forhandler granitskærver i både bigbags og i småsække på vores webshop. Skal du bruge granitskærver i større mængder, er det billigst at købe granitskærver i bigbags, som også kan leveres direkte hjem til dig.

Granitskærver er som sagt et naturprodukt og har derfor en utrolig lang levetid. Granitskærver anvendes typisk i blomsterbede, men også i f.eks. indkørsler.

Granitskærver kan give haven et flot farvespil, særligt i regnvejr hvor farverne i granitskærverne bliver ekstra tydelige.

X
Like os på Facebook

Opnå følgende fordele

Du finder os her