Opbygning af støttemure

Opbygning af støttemureSkal du bygge en støttemur i haven kan du her på fc-beton.dk få gode råd til hvordan du skal gøre det.

Ved at klikke på billedet åbner en pdf med overskriften "Opbygning af støttemure". I pdf'en får du gode råd til hvordan opbygningen af støttemuren udføres.

Du finder blandt andet oplysninger omkring opbygning af laget under støttemuren, så du får en solid og stabil støttemur. Det er vigtig at denne vejledning ikke følges hvis producenten har givet en anden vejledning.

Indholdet af pdf'en guider dig igennem 6 trin og når alle seks trin er gennemgået, har du bygget dig en ny flot og solid støttemur.

Når du skal opbygge en støttemur, er der forskellige betonsten som du kan vælge mellem.

Der er knækfliserne som er blevet brugt meget rundt omkring i de danske. Knækfliser giver et karakteristisk og rustikt udseende på støttemuren.

Hos FC Beton finder du også støttemurstenen med de mange navne som 8-tal sten, super 8, plantesten osv. Disse støttemursten producerer vi i både grå og sort.

Skal du have et helt unikt udseende på din støttemur kan du købe vores støttemursten med skifferoverflade. Denne støttemursten producerer vi ligesom super-8 murstenen også i både sort og grå.
X
Like os på Facebook

Opnå følgende fordele

Du finder os her