12/15 kantsten

12/15 kantsten kan bestilles her på fc-beton.dk eller pr. telefon 98 34 34 11.   Kantstenene produceres i grå beton og kan leveres i Jylland, på Fyn og Sjælland til såvel private som erhverv. Sammen med kantsten kan vi også levere fortovsfliser, beton, grus og sand til opbygning af fortove og lignende belægninger.

   Anvendelse

   12/15 kantsten anvendes oftest i forbindelse med anlæg af fortove. Kantstenene hjælpe med at løfte fortovet over kørebanen, hvilket giver en tydelig afgræsning mellem arealet til køretøjer og til gående.

   Du kan også anvende kantsten i haven, hvor der eksempelvis kan laves en adskillelse mellem fliserne i indkørslen og på havestien med kantsten som give et lille trin op fra indkørslen.


   Teknisk info

   Kantstenene er 15 cm. brede i bunden, 12 cm. brede i toppen, 100 cm. lange og 30 cm høje.
   Fortovskantsten
   Højde x længde
   30 x 100 cm.
   Kantsten til afgrænsning af fortove
   Dybde (top/bund)
   12/15 cm.
   Ca. vægt/stk
   99 kg.
   Antal/palle
   18 stk.
   Radiuskantsten
   Højde x længde
   30 x 79 cm.
   Radiuskantsten 12x15x30
   Dybde (top/bund)
   12/15 cm.
   Radius
   0,5-10 m.
   Antal/palle
   21 stk.
   Indvendig hjørnekantsten
   Højde
   30 cm.
   Indvendig hjørnekantsten 12x13x30
   Dybde (top/bund)
   12/15 cm.
   Ca. vægt/stk
   60 kg.
   Antal/palle
   15 stk.
   Udvendig hjørnekantsten
   Højde
   30 cm.
   Udvendig hjørnekantsten 12x15x30
   Dybde (top/bund)
   12/15 cm.
   Ca. vægt/stk
   60 kg.
   Antal/palle
   15 stk.


   Levering

   Ved bestilling af 12/15 kantsten her fra webshoppen vil vores logistik og transportafdeling finde en leveringsdato indenfor 10 dage. Prisen for levering bliver udregnet efter antallet af bestilte paller samt afstanden til leveringsadressen. Webshoppen beregner automatisk prisen for levering så du kan se den faktiske pris når du har indtastet leveringsadressen. Du kan også se priser for levering af vores pallevarer på siden Direkte levering. Her kan du også læse mere om priser for paller og dine muligheder for returnering af pallerne.

   Prisen for levering falder i takt med at der bestilles flere paller, så du vil ofte kunne spare penge på leveringen ved at bestille flere forskellige produkter.

   Ved leveringsadresser i Jylland, nord for Aarhus, anvender vi altid vores egne lastbiler med kran. Kranen gør det muligt at løfte pallerne ind bag et hegn, over en hæk eller lignende. Ved leveringsadresser på Fyn, Sjælland samt i Jylland syd for Århus, anvender vi ofte eksterne vognmænd som læsser af med truck. Skal pallerne stilles bag et hegn eller lignende her, skal trucken derfor kunne køre dertil på fast underlag.

    

   Samarbejde med erhverv

   Vi samarbejder med mange forskellige typer af erhvervsdrivende herunder eksempelvis entreprenører, brolæggere og lignende. Som erhvervsdrivende der jævnligt bestiller større mængder af kantsten, fliser og andre af vores betonvarer kan du opnå store besparelser igennem en samhandelsaftale. Vil du høre mere om muligheden for en samhandelsaftale med FC Beton kan du læse mere på siden Samhandel med erhverv.
   X
   Like os på Facebook

   Opnå følgende fordele

   Du finder os her