Hvornår kommer mine betonvarer?

Når der bestilles fliser, belægningssten, kantsten mv. på www.fc-beton.dk, leveres disse betonvarer hurtigst muligt, dog senest efter 10 arbejdsdage. I visse tilfælde er det muligt at få leveret fliser og belægningssten mv. allerede samme dag som fliserne og belægningsstenene bestilles. Levering af fliser og belægningssten mv. samme dag som fliserne og belægningsstenene bestilles, er dog normalt alene muligt til levering i Aalborg-området.

Hvis det er afgørende at fliser og belægningssten leveres en konkret dag, eller senest en konkret dag, da kan denne oplysning skrives i feltet "Meddelelse til chauffør/FC Beton". Du finder dette felt under "Kundeinformation (der hvor du indtaster navn og adresse) efter fliser og belægningssten mv. er puttet i indkøbskurven og der er trykket på "Gå til kassen". Har du eksempelvis gjort opmærksom på at fliserne og belægningsstenene skal leveres senest en bestemt dag, vil vi automatisk annullere din ordre såfremt dette ikke er muligt.

Har du spørgsmål til hvornår dine betonvarer vil blive leveret, kan du kontakte os på salg@fc-beton.dk. Husk at angive leveringsadresse og gerne ordrenummer.
X
Like os på Facebook

Opnå følgende fordele

Du finder os her