Hvor kan man hente billig fugesand?

Fugesand har den positive egenskab, at sandet "pakker sig" tæt sammen. Det er en klar fordel at fugesand pakker sig tæt sammen, da en hård fuge reducerer forekomst af ukrudt. Årsagen til at fugesand pakker sig sammen er, at fugesand er nøje udvalgt efter såkaldte sandkurver. Fugesand adskiller sig dermed fra eksempelvis strandsand, hvor havets bølger over tid har gjort sandet helt rundt. Da strandsand er helt rundt, kan belægninger fuget med strandsand risikere at fugerne tømmes for sand i blæsevejr.

Vi anbefaler derfor at fuger mellem fliser og belægningssten fuges med fugesand - også frem for brug af stenmel. Stenmel pakker sig endnu hårdere sammen end tilfældet er for fugesand, men stenmel anvendt forkert giver risiko for misfarvning af fliser og belægningssten.

FC Beton sælger fugesand i bigbags, i sække og i din egen trailer. Fugesand i trailer er naturligvis billigst, da du selv forestår transporten ligesom du ikke betaler for emballage. Fugesand i trailer kan afhentes hos vores lagerplads ved Aalborg City Syd.
X
Like os på Facebook

Opnå følgende fordele

Du finder os her