Lave priser på store centersten

Store centersten

Store centersten benyttes i anden række af en cirkelbelægning med en tykkelse på 6 cm.

Der er desværre ingen produkter i denne kategoriDu kan bestille de store centersten til anlæg af en cirkelformet belægning her på fc-beton.dk i flere forskellige farver. Du finder blandt andet store centersten i grå, gråmix, sort, gul, rødmix og mange andre farver.

Anvendelse

Hvis du vil lave en cirkelformet belægning benyttes lille centersten til at lave midten af cirklen og herefter skal der bruges 8 store centersten til at lave rækken omkring midten. Efter de lille og store centersten er lagt skal der anvendes cirkelsten i stor og lille størrelse samt halve Herregårdssten.

En cirkelformet belægning benyttes både til at lave runde terrasser eller til at lave cirkelformede mønstre i en firkantet belægning. Skal du eksempelvis have en cirkel midt i indkørslen benyttes centersten og cirkelsten oftest i kombination med herregårdssten med slået kant.

Du kan også kombinere centersten og cirkelsten med andre typer af belægningssten.

Vil du lave en ny rund eller halvrund trappe kan centersten også bruges til denne opbygning.

Uanset om du skal have ny indkørsel, terrasse eller trappe har vil lavet gør det selv guides som hjælper dig igennem processen. Du finder vores guides her:

Teknisk information om stenen

Stor centersten
Tykkelse
6 cm
Stor centersten
Vægt/stk.
2 kg
Antal stk pr. palle
320 stk.

Levering

Efter at du har bestilt centersten og eventuelt andre betonvarer på fc-beton.dk vil vores transport og logistikafdeling finde et leveringstidspunkt. Leveringstidspunktet er indenfor 10 dage. Ønsker du hurtig levering kan du kontakte os på salg@fc-beton.dk eller på telefon 98 34 34 11.

Vi har alle vores produkter på paller for at vi kan læsse dem på lastbilerne og for at vi igen kan læsse dem af på leveringsadressen. Derfor tilføjes der automatiks det nødvendige antal paller til ordren.

Prisen for levering af centersten og andre produkter afhænger af hvor mange paller der bestilles samt afstanden til leveringsadressen. Du vil derfor ofte kunne få en billigere pris på levering hvis der bestilles flere forskellige produkter. Du kan blandt andet købe de øvrige belægningssten som skal bruges til anlægsarbejdet samt det grus og sand der skal bruges til arbejdet.

Vil du læse mere om priser for levering og for paller kan du finde information på siden direkte levering hvor du også kan læse om mulighederne for returnering af pallerne efterfølgende.

Når du bestiller til levering på Sjælland, Fyn eller syd for Århus i Jylland, vil vi ofte anvende eksterne vognmænd til leveringen. Pallerne vil her blive aflæsset med truck, og derfor er det vigtigt at trucken kan køre til det sted hvor pallerne skal stilles. Levering nord for Aarhus, sker altid med egne lastbiler. Her har vi en kran som vil kunne løfte pallerne ind bag ved et hegn eller en hæk, hvis der er ønske om det.

X
Like os på Facebook

Opnå følgende fordele

Du finder os her