SF sten 8 cm

SF sten i 8 cm tykkelse har en speciel form så den ligner et s. Formen på disse belægningssten gør at en belægning af SF Sten vil modvirke bevægelser i den ene retning hvilket gør belægningen ekstra stærk.   Her på fc-beton.dk kan du købe billige SF Sten 8 cm i farven grå. Udover de almindelige SF Sten finder du også begynder- / slutsten samt sidesten i 8 cm tykkelse til belægninger med SF Sten.

   Anvendelse

   8 cm tykke SF Sten benyttes til anlæg af indkørsel hvor der skal holde større biler end traditionelle personbiler. De 8 cm i tykkelsen giver en ekstra stor styrke til belægningen i forhold til belægningssten på 6 cm.

   Til anlæg af mindre parkeringspladser vil SF Sten 8 cm være et godt valg som eventuelt kan kombineres med vores 8 cm tykke græsarmeringssten, FC Kvadratluk.

   En stor fordel ved at bruge græsarmering er at regnvand hurtigt vil trække væk fra belægninger med disse sten. Der er lavet små huller i græsarmeringen hvor der vokser græs, hvilket giver regnvandet mulighed for at trække ned under belægningen og hurtigt komme væk derfra.

   Vil du anlægge en gør det selv indkørsel har vi lavet en guide som kan hjælpe dig godt igennem arbejdet med SF Sten 8 cm. Du finder guiden på siden Gør det selv indkørsel.

   Skal indkørslen benyttes af normale personbiler vil du kunne få mere indkørsel for pengene ved at benytte belægningssten på 6 cm tykkelse. Du finder vores anbefalede belægningssten til indkørsel hvor du kan se mange forskellige farver og forme.

   Et fornuftigt alternativ til brugen af belægningssten i indkørsler er fliser. Vi har samlet de betonfliser som vi anbefaler til anlæg af indkørsler på siden Fliser til indkørsel.

   Leder du efter belægningssten til en ny terrasse vil det yderst sjældent være nødvendigt at benytte SF Sten eller andre belægningssten i 8 cm tykkelse. Se udvalget af terrasse belægningssten her på fc-beton.dk

   Igen kan vi anbefale fliser som et godt alternativ til terrasser. Her finder du et bredt udvalg af terrassefliser i høj kvalitet.

   Teknisk information


   SF sten
   Bredde x længde
   10,5 x 19 cm
   sf sten
   Tykkelse
   8 cm.
   Antal pr. m2
   49 stk.
   Vægt i kg/stk.
   180 kg.
   SF sidesten
   Længde
   21,1 cm
   sf sten
   Tykkelse
   8 cm.
   Antal stk./palle
   192 stk.
   Vægt pr. stk.
   6,55 kg.
   SF slutsten
   Længde
   30,2 cm
   sf sten
   Tykkelse
   8 cm.
   Antal stk./palle 360 stk.
   Vægt pr. stk. 4,09 kg.

   Levering

   Ved bestilling af SF Sten 8 cm vil vores transport og logistikafdeling finde en leveringsdato som ligger indenfor 10 dage fra bestillingen. Ved ønske om hurtigere levering bedes du kontakte os på telefon 98 34 34 11 eller mail salg@fc-beton.dk.

   Prisen for levering beregnes ud fra afstanden til leveringsadressen samt antallet af bestilte paller. Derfor vil du ofte kunne få en billigere pris på levering af SF Sten 8 cm ved at bestille andre produkter som granitskærver, grus og sand sammen med belægningsstenene.

   Webshoppen beregner automatisk hvor mange paller der skal bruges til levering af de bestilte varer og disse paller tilføjes automatisk til ordren. Vil du læse mere om pris på paller, returnering af paller og pris på levering finder du denne information på siden Direkte levering.

   Vi leverer altid med egne lastbiler til adresser nord for Aarhus i Jylland. Vores lastbiler er forsynet med en kran som kan løfte pallerne med SF sten ind i haven. Leveringer syd for Århus på Fyn og Sjælland sker ofte med andre vognmænd. Her aflæsses stenene med truck, så trucken skal kunne køre til det ønskede leveringssted.

    

   X
   Like os på Facebook

   Opnå følgende fordele

   Du finder os her