Radiuskantsten

Radiuskantsten er en buet kantsten som benyttes når et fortov drejer eller blot skal afrundes lidt.   Vi producerer radiuskantsten i de samme tre størrelser som de lige kantsten og vore hjørnekantsten. Det betyder at du kan finde radiuskantsten til vores:

   Anvendelse

   Indvendig bue
   Radiuskantsten benyttet til indvendig bue
   Udvendig bue
   Radiuskantsten benyttet til udvendig bue

   Radiuskantsten benyttes sammen med fortovsfliser eller ved anlæg af en cykelsti hvor fortovet eller cykelstien buer.

   Det kan være hvis der er et helleanlæg midt på vejen, så buer vejbane, cykelsti og fortov ud, og her anvendes radiuskantstenene.

   FC Beton producerer betonvarer til opbygning af både helleanlæg, fortove, cykelstier og kantsten. Herudover kan vi levere færdigbeton til støbning samt alt i grus og sand til opbygning af disse anlæg.

   Udover radiuskantsten finder du også lige kantsten samt hjørnekantsten hos FC Beton.

   Skal du købe radiuskantsten i forbindelse med anlæg af en parkeringsplads vil vi anbefale at overveje græsarmering til brug som belægning på parkeringspladsen. Ved brug af græsarmering kan der undlades kloakering i forhold til regnvand, da græsarmeringsstenene vil lade regnvandet trække ned i jorden hvor den hurtigt bliver ført væk af et korrekt opbygget lag sand og grus.

   Teknisk info

   Radiuskantsten 
   Højde x længde
   30 x 79 cm.
   Radiuskantsten 9x12x30
   Dybde (top/bund)
   9/12 cm.
   Radius
   0,5-10 m.
   Antal/palle
   21 stk.

   Radiuskantsten
   Højde x længde
   30 x 79 cm.
   Radiuskantsten 12x15x30
   Dybde (top/bund)
   12/15 cm.
   Radius
   0,5-10 m.
   Antal/palle
   21 stk.

   Radiuskantsten
   Højde x længde
   29 x 79 cm.
   Radiuskantsten 15x29x30
   Dybde (bund)
   15 cm.
   Radius 0,5-10 m.
   Antal/palle
   21 stk.

   Levering

   Vi kan levere radiuskantsten og øvrige produkter til opbygning af fortove, cykelstier og lignende i Jylland, på Fyn og Sjælland.

   Når vi leverer til adresser i Jylland, nord for Aarhus foregår det med lastbiler hvorpå der er monteret en kran. Kranen gør at vi vil kunne løfte pallerne med radiuskantsten ind bag et hegn eller lignende. Ved leveringer på Sjælland, Fyn og adresser i Jylland, syd for Århus aflæsses kantstenene ofte med truck, så her skal trucken kunne køre til det ønskede leveringssted.

   Webshoppen beregner automatisk hvor mange paller der skal bruges til levering og pallerne tilføjes automatisk til ordren. Ved køb af flere paller vil prisen for levering kunne blive lavere. Derfor vil der ofte være en besparelse i leveringsomkostningerne ved bestilling af flere forskellige produkter på samme tid.

   Du kan læse mere om priser for paller og mulighederne for returnering af de tømte paller efterfølgende på siden direkte levering hvor du også kan se priserne for levering.

   FC Beton samarbejder med flere forskellige erhvervsdrivende som entreprenører, brolæggere og lignende. Ved at indgå en samhandelsaftale med FC Beton vil du som erhvervsdrivende kunne opnå store besparelser på indkøb af betonvarer.

   X
   Like os på Facebook

   Opnå følgende fordele

   Du finder os her