Anlæg en rund belægning med lille centersten

Lille centersten

Lille centersten er belægningssten som bruges til centrum i en cirkelbelægning. Alle centersten kan købes i 6 cm tykkelse

Der er desværre ingen produkter i denne kategoriDer skal bruges 4 lille centersten for at lave det inderste af en cirkel. Du kan købe billige lille centersten i farver som grå, sort og gul samt flere forskellige farvemix som gråmix, rødmix og mange andre.

Anvendelse

Centersten anvendes når du vil lave en cirkelformet belægning i indkørslen, på terrassen eller lignende. Du kan også opbygge en helt rund cirkelbelægning på terrassen med de lille centersten i midten af terrassen.

Efter de 4 midterste lille centersten er placer benyttes 8 store centersten. Herefter benytte cirkelsten i stor og lille samt halve Herregårdssten til opbygning af cirklen.

Til opbygning af en halvcirkel benyttes 2 lille centersten og 4 store centersten. Halvcirklen kan eksempelvis bruges til en halvrund trappe.

Vi har lavet flere forskellige gør det selv guides som du kan følge hvis du vil anlægge en ny belægning. Se blandt andet:

Teknisk information om stenen

Lille centersten
Tykkelse
6 cm
Lille centersten
Vægt/stk.
2 kg
Antal stk pr. palle
160 stk.


Levering

Vi leverer lille centersten og andre produkter i Jylland, på Fyn og Sjælland. Ved levering på Sjælland, Fyn og syd for Aarhus i Jylland vil pallerne med betonvarer blive aflæsset med truck. Det skal derfor være muligt for trucken at køre til det ønskede leveringssted. Ved levering i nord for Århus i Jylland aflæsses pallerne med kran, så det er muligt at få løftet pallerne ind bag ved hegn, hække og lignende.

Webshoppen beregner selv hvor mange paller der skal bruges til leveringen og pallerne tilføjes automatisk til ordren. Prisen for fragt afhænger af hvor mange paller der bestilles samt afstanden til leveringsadressen. Du vil ofte kunne opnå en billigere pris for levering af centersten hvis der bestilles flere forskellige produkter på samme tid. Derfor kan det ofte betale sig at købe grus, sand, øvrige belægningssten mm. sammen med de lille centersten.

Du kan læse mere om priser for levering, for paller samt mulighederne for returnering af paller på siden direkte levering.
X
Like os på Facebook

Opnå følgende fordele

Du finder os her