Letklinkerblokke

Bestil letklinkerblokke fra FC Beton og få leveret direkte til byggepladsen. Du kan bestille letklinkerblokkene online her i vores webshop eller du kan bestille via telefon eller email.

lecaterm hjørne
Pris pr. stk 37,85 DKK
Læg i kurven

Levering af Letklinkerblokke

Bestilles der letklinkerblokke hos FC Beton kan vi levere til størstedelen af landet. Vi leverer både på Fyn, Sjælland og i Jylland. Levering af letklinkerblokke i Jylland ved adresser nord for Aarhus sker altid med vores egne lastbiler og vi kan derfor med kranen løfte pallerne med letklinkerblokke ind i haven. Ved levering på Sjælland, Lolland, Fyn og adresser syd for Århus i Jylland, benyttes ofte andre fragtmænd som læsser pallerne af med truck. Letklinkerblokkene kan derfor stilles hvor der er plads til at trucken kan køre hen.

For at vi kan læsse og aflæsse pallerne med letklinkerblokke er det nødvendigt at der er en palle under blokkene. Vi tilføjer derfor automatisk det antal paller som skal bruges til ordren. Når pallerne er tømt for letklinkerblokkene kan pallerne returneres.

For mere information omkring priser, levering og returnering af paller kan du læse mere på siden direkte levering.

Vi laver også erhvervsaftaler med entreprenører, anlægsgartnere og andre erhverv som løbende har brug for vores produkter som letklinkerblokke. Er du erhvervsdrivende og vil have en aftale om gode priser på letklinkerblokke og/eller andre betonvarer kan du ansøge om en samhandelsaftale her.

Her er alle vores lecablokke
X
Like os på Facebook

Opnå følgende fordele

Du finder os her