Hvilke fliser er de bedste til indkørslen?

FC Beton støber selv alle belægningssten og fliser til indkørsler på Cementstøberiet i Frejlev lige udenfor Aalborg.

De fliser med stort areal og lille tykkelse er ikke gode til at lægge i indkørslen. Vi anbefaler ikke at benytte fliser som er under 6 cm tykke.

Er du på udkig efter belægningssten til indkørslen har vi en række forskellige sten du kan kigge på. Det kan være belægningssten som:


Der findes også andre typer af belægningssten som Herregårdssten, Holmegårdssten og Bondesten som vi ikke forhandler hos FC Beton, men vi har vores egen Slotsbrosten som har samme størrelse og udseende.

Vores Slotsbrosten produceres i flere forskellige farver, så hvis du er interesseret i belægningssten i en bestemt farve kan du kigge efter:


Vil du hellere have fliser til indkørslen, har vi en række forskellige betonfliser som er gode til indkørslen.

Jo mindre fliser der er tale om jo bedre er de til indkørslen, så du kan kigge specifikt på 30x30 havefliser og 40x40 havefliser. Du kan også finde vores havefliser i bestemte farver, så skal indkørslen ikke have den traditionelle grå betonfarve kan du finde:

Når du bestiller fliser til indkørslen bør du også bestille grus og sand og eventuelt andre produkter i bigbags på samme tid, da fragten bliver billigere jo flere paller du bestiller.


X
Like os på Facebook

Opnå følgende fordele

Du finder os her