Fabriksbeton

Fabriksbeton fra FC Beton kan bestilles pr. telefon 98343411 eller mail salg@fc-beton.dk. Du kan ikke købe fabriksbeton med direkte bestilling her fra webshoppen.

Kvalitet

I over 25 år har FC Beton udviklet og forbedret kvaliteten af vores fabriksbeton så den i dag har en ensartet kvalitet i henhold til DS/EN 206-1 – DS2426.

Løbende bliver vores fabriksbeton forbedret igennem vare egne kvalitetssystemer og ved kontroller af fabriksbetonen i vores laboratorie, så vi er sikre på at vi producerer fabriksbeton i meget høj kvalitet.

Anvendelse

Fabriksbetonen fra FC Beton kan anvendes til mange forskellige formål, og hvilken type af fabriksbeton der skal vælges afhænger af anvendelsen. Derfor sælger vi ikke vores færdigbeton uden først at have været i dialog med dig som kunde, uanset om du er privat eller erhverv. Vi vil nemlig sikre os at du får den rigtige fabriksbeton til det rigtige formål.

Fabriksbeton kan anvendes til at støbe fundamenter på både private huse og store erhvervsbygninger, eller som gulve i både våde og tørre rum.

Vores fabriksbeton kan også anvendes til at støve tage, tårne og beholdere eller svømmebassiner, ajlebeholdere og gulve hvorpå der køres med trucks eller andre typer af tung trafik.

Vi kan ligeledes levere fabriksbeton til anvendelse af støbning under havets overflade, til vindmøllers fundament og til opførelse af broer.

Levering

Vi leverer fabriksbeton til store dele af Nordjylland
Få leveret fabriksbeton til det markerede område af Nordjylland. Ring eller skriv til os for dagsprisen på fabriksbeton.
FC Beton leverer fabriksbeton til store dele af Nordjylland, blandt andet større byer som Brønderslev, Dronninglund, Farsø, Hadsund, Hjørring, Hobro, Kongerslev, Nibe, Nørresundby, Pandrup, Skørping, Støvring, Svenstrup, Vadum, Vodskov, Aabybro, Aalborg og Aars.

Levering af fabriksbetonen sker til aftalt tid så der ikke står et sjak klar på byggepladsen og venter på leveringen.

Færdigbeton er et af de produkter hvor levering til tiden er vigtigst da der efter en hvis tid påbegyndes hærdning af fabriksbetonen.

Vores betonværk er placeret lige udenfor Aalborg, og har områdets største produktionskapacitet pr. time, så vi kan derfor hurtigt levere fabriksbeton i størstedelen af Nordjylland.

Levering af færdigbeton sker til både til privat og erhverv.

Som privat kan du finde inspiration til anvendelse af fabriksbeton fra FC Beton i vores Gør Det Selv afsnit.

Ved aflæsningsstedet har vi en stor flexibilitet. Vores betonblandere kan aflæsse fabriksbetonen både højt og lavt. Vi har en radius på 46 meter som vi kan aflæsse på. Se eksempler på aflæsningsmulighederne for aflæsning af fabriksbeton herunder.

Aflæsning af fabriksbeton

Fabriksbeton aflæsning

Aflæsning af fabriksbeton 4

Fabriksbeton aflæsning opad

Samhandel

Som erhvervsdrivende entreprenør, muremester eller lignende kan der ved løbende bestillinger af større mængder fabriksbeton opnås rabat igennem en samhandelsaftale.

For at ansøge om en samhandelsaftale skal du oplyse om navn, cvr, forventede mængder samt hvilke produktgrupper der ønskes købt gennem FC Beton.

Start ansøgning om samhandel her.

Referencer

Vores fabriksbeton er blevet brugt til opførelse af mange forskellige byggeprojekter. Blandt andet kan der nævnes IKEA i Aalborg samt en lang række supermarkeder, parkeringshuse og lignende.


X
Like os på Facebook

Opnå følgende fordele

Du finder os her