Centersten

Centersten er en 6 cm tyk belægningssten som benyttes sammen med cirkelsten og Herregårdssten til anlæg af runde belægninger.

Der er desværre ingen produkter i denne kategori

Centersten en en af de belægningssten som vi har valgt ikke at have til salg online på fc-beton.dk. Ønsker du at bestille centersten kan dette gøres ved at ringe på telefon 98 34 34 11 eller ved at sende en mail til salg@fc-beton.dk.


Der er to forskellige størrelser på centersten. De lille bruges inderst i cirklen mens de store bruges i anden række. Du kan købe billige centersten i grå, koks, gråmix, rødmix og mange andre farver her fra fc-beton.dk

Anvendelse

Vil du anlægge en rund terrasse i midten af haven eller skal der være en cirkel i indkørslens belægning kan du anvende centersten til dette formål. Den inderste del af en cirkelbelægning består af 4 lille centersten. Den næste række af cirklen består af 8 store centersten. Herefter benyttes lille cirkelsten, store cirkelsten og halve herregårdssten til at lave cirklen.

Skal du anlægge en ny indkørsel kan du se på de belægningssten som vi anbefaler til brug ved indkørsler du finder listen med sten på siden Belægningssten til indkørsel.

Vi har lavet en kort guide som kan hjælpe dig igennem anlægsarbejdet med indkørslen. Du finder gør det selv guiden her: Gør det selv indkørsel.

Da der vil være et større pres på belægningsstenene i en indkørsel end belægningssten på en terrasse er der andre belægningssten som vi anbefaler til brug på terrasser. Derfor kan du se hvilke terrasse belægningssten vi mener er de bedste. Fremgangsmåden med opbygning af terrasser er også lidt anderledes end når der skal anlægges en ny indkørsel, og derfor kan du følge vores gør det selv guide til terrasser på siden: Hvordan laver man en terrasse?

Centersten kan også bruge til trin på en ny trappe. Trappen kan opbygges af Centerten, cirkelsten, cirkelblokke og Herregårdssten. Skal du bygge en ny trappe kan du følge guiden Gør det selv trappe hvor du også kan se hvilke andre af vores produkter der er velegnede til opbygning af trapper.

Teknisk information om stenene

Lille centersten
Tykkelse
6 cm
Lille centersten
Vægt/stk.
2 kg
Antal stk pr. palle
160 stk.
Stor centersten
Tykkelse
6 cm
Stor centersten
Vægt/stk.
2 kg
Antal stk pr. palle
320 stk.

Levering

Efter at du har bestilt centersten og eventuelle andre produkter vil vores logistik og transportafdeling finde et leveringstidspunkt. Normalt leverer vi indenfor 10 dage men kan ofte levere hurtigere hvis der er specielle ønsker om dette. Kontakt os på salg@fc-beton.dk eller på telefon 98 34 34 11.

Prisen for levering beregnes på baggrund af afstanden til leveringsadressen samt hvor mange paller der bliver bestilt. Du vil derfor ofte kunne spare penge og få en billigere pris på levering ved at bestille flere forskellige produkter på samme tid. Du kan eksempelvis bestille belægningssten, centersten, fliseklæber, grus og sand på samme tid og dermed opnå besparelser på leveringen.

Ved bestilling beregnes der hvor mange paller der skal bruges for at vi kan læsse og aflæsse betonvarerne. Pallerne tilføjes automatisk til ordren. Vil du vide mere om prisen på paller, levering og mulighederne for at returnere pallerne igen kan du finde mere information på siden direkte levering.

Vi leverer i det meste af Danmark. Leveringer nord for Århus i Jylland sker altid med vores egne lastbiler. Lastbilerne er udstyret med en kran, så vi kan løfte pallerne ind i haven og stille dem bag hækken eller lignende, hvis der er ønske om det. Ved levering syd for Aarhus, på Fyn eller Sjælland, anvender vi ofte eksterne vognmænd, som aflæsser stenene med truck. Derfor er det vigtigt at der fast underlag hvor trucken kan køre frem til det ønskede aflæsningssted.

 

X
Like os på Facebook

Opnå følgende fordele

Du finder os her