Tilbud Udendørs Fliser

Skal du bruge udendørs fliser i beton og vil du gerne spare nogle penge og få en god rabat, sælger FC Beton A/S udendørs fliser på tilbud.
 
Du kan finde gode fliser til indkørslen, terrassen, eller til stien rundt om huset, hvor børnene kan cykle. Hos FC Beton A/S finder du udendørsfliser til ethvert formål, og vi har flere forskellige typer af udendørs fliser på tilbud.
 

Der er desværre ingen produkter i denne kategoriBillige udendørsfliser

FC Beton A/S er også kendt som Frejlev Cementstøberi A/S. På støberiet i Frejlev, lige udenfor Aalborg, støber vi selv vores udendørs fliser, og da vi også selv har mulighed for at fragte vores udendørsfliser direkte til forbrugeren, kan FC Beton A/S tilbyde billige fliser.
 
Vi sørger for at producere udendørsfliser i de mængder som bliver solgt, og prisen på vores fliser stiger derfor ikke for at dække udgiften til et alt for stort lager.

Levering af tilbudsfliserne

Alle de produkter som du bestiller hos FC Beton kan vi levere, uanset om du køber vores billige udendørsfliser på tilbud eller om du køber fliser til normal pris.

Når vi skal levere på Sjælland, Fyn eller til adresser syd for Aarhus i Jylland bliver pallerne med udendørsfliser ofte læsset på lastbiler fra andre vognmænd. Fra disse lastbiler bliver pallerne aflæsset med truck, så vi kan stille pallerne hvor trucken kan komme til. Bestiller du med levering i nord for Århus i Jylland er det altid vores lastbiler som kører ud med de billige udendørs fliser. Herpå er der monteret en kran som gør at vi kan løfte pallerne med fliser over eksempelvis en hæk og ind i haven hvis der er ønske om dette.

Vi skal have paller under produkterne for at kunne levere fliserne, og derfor tilføjes der automatisk paller til din ordre. Du kan læse mere om priserne for paller, og levering samt om muligheden for at returnere pallerne når de er tømt for de billige udendørs fliser på siden direkte levering.
 

Vejledning vedrørende udendørs fliser

Skal du i gang med et udendørs forårsprojekt eller sommerprojekt med at lægge fliser som en terrasse, en indkørsel eller andet, kan du med de gode tilbud fra FC Beton A/S på udendørsfliser opnå en god rabat.
 
Er der noget specifikt du er på tilbudsjagt efter, kan du prøve at kigge nærmere på:

Har du behov for vejledning, er du velkommen til at læse mere under vores afsnit ”Gode råd” eller du kan ringe eller skrive til os. Vores telefonnummer er 98343411 og vores email er salg@fc-beton.dk
X
Like os på Facebook

Opnå følgende fordele

Du finder os her