Billige herregårdssten på tilbud

Herregårdssten er en belægninssten med mange navne. Udover Herregårdssten kaldes den også for Holmegårdssten, Bondesten eller Slotsbrosten. Hos FC Beton A/S kan du finde nogle billige Herregårdssten som er sat på tilbud.

Vores tilbud skifter jævnligt, så hvis du ser en belægningssten der er på tilbud og som du ønsker at købe billigt, skal du slå til inden den ryger tilbage på normalprisen.

Der er desværre ingen produkter i denne kategoriBillige Herregårdssten

Hos FC Beton A/S har vi altid billige Herregårdssten. Vi producerer selv vores belægningssten, havefliser og andre betonprodukter, og vi leverer direkte til kunden. Derfor kan vi holde prisen lav og sælge billige herregårdssten.

Vi har som beskrevet også mange andre betonprodukter end Herregårdsstenene. Er du mere interesseret i at finde nogle billige produkter på tilbud indenfor andre kategorier, kan du se nærmere på:

Vejledning til valg af Herregårdssten

Vores Herregårdssten leveres i forskellige tykkelser, farver mm. Vil du gerne have hjælp til at vælge de helt rigtige Herregårdssten på tilbud, er du velkommen til at skrive til os på salg@fc-beton.dk eller til at ringe på 98 34 34 11.

Vores dygtige medarbejdere har stor erfaring med betonprodukter, som billige Herregårdssten, og guider dig til at træffe de rigtige valg.

Levering

Bestiller du vores herregårdssten på tilbud enten her på fc-beton.dk eller via mail / telefon vil vi levere hurtigst muligt. Vores logistikafdeling sørger for at der kommer en lastbil med de bestilte sten. Skal vi levere de billige herregårdssten på adresser nord for Aarhus i Jylland, vil vi benytte vores egne lastbiler. På disse biler er der en kran som gør at vi vil kunne løfte pallerne med herregårdssten ind over en hæk eller et hegn og stille stenene i haven. Skal vi levere herregårdsstenene på adresser syd for Århus i Jylland, på Fyn eller Sjælland vil vi ofte benytte andre vognmænd som aflæsser med truck. Det betyder at pallerne kan stilles hvor trucken kan komme til.

Vi kan kun læsse og aflæsse de billige herregårdssten og vores andre produkter hvis der er en palle under produkterne. Derfor tilføjer vi altid automatisk paller til din ordre. Prisen for pallerne, samt hvordan du kan returnere pallerne når der ikke er flere herregårdssten på kan du læse meget mere om her.
X
Like os på Facebook

Opnå følgende fordele

Du finder os her