Beton og mørtel

FC Beton producerer beton i høj kvalitet til forskellige bygge og anlægsprojekter.


 


Mørtel

Vi kan levere mørtel i løsvægt til større murer- og pudseopgaver, i bigbags til mellemstore pudse og mureropgaver opgaver og i sække på 15 liter til de små byggeprojekter.

Til mureropgaver skal der vælges en bakkemørtel, og afhængigt af hvor mørtlen skal bruges skal der vælges mellem de forskellige kalkprocenter og blandingsforhold.

Ved opmuring af svært belastet murværk i agressiv miljøpåvirkning vælges en 3,5% bakkemørtel som blandes til en KC 20/80/550 mørtel, mens der til opmuring af ikke bærende vægge vælges en 6,6% bakkemørtel der blandes til en KC 60/40/850 mørtel. På samme måde er der forskel på hvilken pudsemørtel der skal anvendes i forhold til hvor den skal anvendes.

Vil du vide mere om vores mørtler kan du gå til siden Mørtel.

Du finder vores forskellige typer af mørtler her:

Kvalitet af mørtler

Vores mørtel er CE Certificeret i henhold til DS/EN 998-1 og 998-2 samt DS/INT 167, så du er sikret en kvalitetsmørtel når du bestiller hos FC Beton. Vi arbejder løbende med test og kontrol af vores mørtel så vi kan fortsætte med at have den høje kvalitet og samtidig være med til at udvide kvaliteten på vores mørtler.

Vi har over 50 års erfaring med mørtelfremstilling hvilket har givet os stor erfaring med produktion i den bedste kvalitet samt et meget ensformigt produkt.

Beton

Ligesom vi producerer mørtel i høj kvalitet, producerer vi også en høj kvalitet af beton. Vi kan producere færdigbeton til stor set alle støbeopgaver lige fra støbning af sokkel, gulve i stalde eller huse, til støbning under vand.

Du kan bestille færdigblandet beton i alle miljøklasser og styrker hos FC Beton. For at være sikre på at der leveres den korrekte beton til støbningsarbejdet er det ikke muligt at bestille vores beton via webshoppen. Bestilling af beton kan ske på telefon 98 34 34 11 eller på mail salg@fc-beton.dk.

Da der er et begrænset tidsrum for hvor længe vores beton kan være i betonkanonerne før det skal bruge til støbning kan vi kun levere beton i Nordjylland.

Blandt vores referencer indenfor levering af beton til byggeprojekter kan nævnes IKEA i Aalborg samt til opbygning af parkeringshuse, stalde og meget andet.

Vi sætter en ære i at levere den bestilte beton til tiden så der ikke står et sjak og venter på leveringen.


Beton i høj kvalitet

Vores betonværk er certificeret i henhold til DS/EN 206-1 – DS2426. Det sikrer vores kunder en høj og ensartet kvalitet hver gang vi leverer flydebeton.

Vores erfaring med produktion af færdigbeton rækker mere end 25 år hvor vi hele tiden har arbejdet med at udvikle vores unikke betonprodukt i en høj kvalitet.


Erhvervsaftale

Som erhvervsdrivende entreprenør, murermester eller lignende er der mulighed for at opnå endnu billigere priser på levering af beton fra FC Beton igennem en samhandelsaftale. Vi samarbejder med mange forskellige typer af erhvervsdrivende som løbende bestiller større mængder af både mørtel, beton og vores andre produkter som lecablokke, fundablokke, belægningsten og betonfliser.

Ønsker du som erhvervsdrivende at indgå en samhandelsaftale med FC Beton kan du læse mere om hvad der skal til på siden Samhandel for Erhverv, hvor du også finder oplysninger om hvordan du ansøger om erhvervsaftalen.

Inspiration


X
Like os på Facebook

Opnå følgende fordele

Du finder os her