Store cirkelsten

De store cirkelsten med slået kant benyttes kan købes i høj kvalitet til lave priser hos FC Beton. Bestil online her på fc-beton.dk eller ring til os på telefon 98 34 34 11

Der er desværre ingen produkter i denne kategoriDu kan købe store cirkelsten i mange forskellige farver og farvemix, herunder den traditionelle grå betonfarve samt sort, rødmix, gråmix og mange andre. Du finder vores stor udvalg af store cirkelsten i forskellige farver her på siden eller du kan se på udvalget af både store og lille cirkelsten.

Som så mange andre belægningssten har cirkelsten også mange navne. Cirkelsten kendes blandt andet under navne som Bondesten, Slotsbrosten, Herregårdssten og Holmegårdssten, alle med slået kant.

Anvendelse

Vil du anlægge en rund terrasse midt i haven, eller skal der være en bue på terrassen op af huset vil dette kunne gøres med store cirkelsten kombineret med lille cirkelsten og eventuelt centersten.

På samme måde er det muligt at lave en cirkel midt i indkørslen og afhængigt af cirklens diameter kan det blive nødvendigt også at benytte halve Herregårdssten i læggemønstret.

Hvis du skal anlægge en buet havesti som eksempelvis går forbi et højbed der er opbygget af cirkelblokke vil cirkelstenene være den ideelle løsning.

Teknisk information om stenen

Stor cirkelsten
Bredde x længde
14x15/11x6cm
Stor cirkelsten
Tykkelse
6 cm
Vægt/stk
2,3 kg
Ca. forbrug/m2
63 stk

Levering

Efter du har bestilt de store cirkelsten vil vores logistikafdeling finde en leveringsdato som ligger inden for 10 dage. Er der ønske om hurtigere levering bedes du kontakte os på mail salg@fc-beton.dk eller på telefon 98 34 34 11.

For at kunne flytte rundt på vores cirkelsten og andre produkter samt for at kunne læsse dem på lastbilerne og aflæsse dem igen på leveringsadressen står de på paller. Webshoppen beregner automatisk hvor mange paller der skal bruges til levering af det bestilte og pallerne tilføjes til ordren. Når pallerne er tømte kan disse returneres til FC Beton eller der kan bestilles afhentning af pallerne.

Ordrer som skal leveres nord for Aarhus, vil altid blive leveret med egne lastbiler. På vores lastbiler har vi en kran som gør det muligt at løfte pallerne med sten ind bag ved et hegn, en hæk eller lignende, hvis der er ønske om dette. Levering syd for Århus, på Fyn samt Sjælland sker ofte med eksterne vognmænd som aflæsser pallerne med truck. Det er derfor vigtig at trucken kan køre på fast underlag til det ønskede leveringssted.

Du kan læse mere om priser for paller, levering mm. på siden direkte levering.

Prisen for fragt afhænger af hvor mange paller der bestilles samt hvor langt der er til leveringsadressen. For at få en billigere levering kan du bestille flere paller. Derfor vil der ofte være en besparelse at hente ved at bestille tilbehør som grus og sand, granitskærver mm sammen med de store cirkelsten.

Ønsker du som erhvervsdrivende at købe billige cirkelsten kan du igennem en samhandelsaftale med FC Beton opnår store besparelser. Vi indgår samhandelsaftaler med erhvervsdrivende muremestre, brolæggere, entreprenører, anlægsgartnere og lignende som gentagne gange bestiller større mængder.

 

X
Like os på Facebook

Opnå følgende fordele

Du finder os her