Havefliser med ekstra lang levetid uden merpris

Antal:

Hvide / Sienna soldaterfliser 45x90x10

45x90 Hvide Soldaterfliser
Pris:

66,90 DKK


Pris er inkl. moms
Varenummer: 459010H
DB nummer: 1903992
Antal stk pr. palle: 14 stk
Antal pr. m2
2.5 stk
Vægt pr. stk.
93 kg
 

Udregn fragtpris

Antal:
 
Produktbeskrivelse

Bestil store hvide 45x90 cm Soldaterfliser med en tykkelse på 10 cm her hos FC Beton. Vi leverer i Jylland, på Fyn og på Sjælland eller du kan afhente fliserne i Aalborg.

45x90 cm hvide betonfliser


OBS! Soldaterfliserne her kan ikke bestilles via webshoppen da der kan være længere leveringstid på disse fliser. Bestilling af Soldaterfliser kan ske via telefon 98 34 34 11 eller mail salg@fc-beton.dk.

Brug de store 45x90 soldaterfliser i 10 cm tykkelse i indkørslen eller på terrassen, hvor flisernes store areal giver et stilfuldt look, som er let at vedligeholde, da der er færre fuger i forhold til de mindre belægningssten. Fliserne kan bruges alene eller kombineres med andre størrelser eller farver for et unikt præg i din belægning.
 
Benyt eventuelt granit skærver i sort sammen med de hvide betonfliser for at fremhæve den hvide belægning endnu mere. 

Sørg for at anlægge et stabilt underlag, så du sikrer en solid belægning, der holder i mange år. Du kan også købe stabilgrus, afretningssand og fugesand på her på www.fc-beton.dk, når du skal i gang med din nye belægning. Hvis du skal anlægge en indkørsel er det ekstra vigtigt med kantsikring, så betonfliserne ikke skubbes ud til siden af bilerne.

Relaterede produkter

 
X
Like os på Facebook

Opnå følgende fordele

Du finder os her