Muremørtel

Muremørtel anvendes normalt i opbygning af mure, såsom i fuger mellem mursten.

  Basis cement
  Pris pr. stk 80,89 DKK
  Læg i kurven


   FC Beton producerer bl.a. muremørtel i ensartet kvalitet på ISO-certificeret produktionsanlæg. Herudover udvælger FC Beton nøje leverandører af sand til muremørtel, således muremørtel produceres af sand med de rette sandkurver. Herved opnås en muremørtel med den bedst mulige bearbejdelighed.

   For at forlænge levetiden for muremørtel, er det afgørende at fugten bevares. Derfor leveres muremørtel i såvel bigbags som i småsække, der begge bevarer fugten i muremørtlen. Muremørtel i såvel småsække som bigbags er i øvrigt designet således, at muremørtlen kan stables ovenpå hinanden - af hensyn til de af vore kunder der lagerfører muremørtel.

   Muremørtel kaldes også for bakkemørtel, så hvis det er bakkemørtel du leder efter, har du fundet det rette produkt her på siden. Hvis du er i tvivl om hvilken type af vores muremørtel du skal bruge, eller om det er muremørtel som du skal bestille, er du velkommen til at ringe til os på telefon 98 34 34 11 eller sende os en mail med en beskrivelse af hvad du skal bruge mørtlen til på salg@fc-beton.dk. Så finder vi sammen den rigtige mørtel til dit behov.
   X
   Like os på Facebook

   Opnå følgende fordele

   Du finder os her