Lille cirkelsten

FC Beton producerer lille cirkelsten i høj kvalitet og du kan købe cirkelstenene til lave priser her på fc-beton.dk

Der er desværre ingen produkter i denne kategoriDe lille cirkelsten er alle 6 cm tykke og kan købes i forskellige farver og farvemix som sort, grå, gråmix, rødmix og mange flere.

Cirkelsten kaldes for flere forskellige navne som herregårdssten, holmegårdssten, bondesten og slotsbrosten.

Anvendelse

De lille cirkelsten anvendes inderst i cirkelbelægninger samt i kombination med store cirkelsten og halve Herregårdssten længere ude i cirkelbelægninger. Skal du eksempelvis lave en rund terrasse eller en cirkel i indkørslen vil du kunne bruge de lille cirkelsten her.

Du kan også anvende lille cirkelsten til at lave en buet kant på en terrasse, en flisegang eller en anden belægning. Normalt anvendes cirkelsten i kombination med Herregårdssten med slået kant.

Har du bygget et højbed som buer ved brug af cirkelblokke kan der anlægges en belægning omkring højbedet ved hjælp af cirkelsten.

På siden med belægningssten kan du finde inspiration til anlæg med Herregårdssten, cirkelsten og mange andre belægningssten.

Teknisk information om stenen

Lille cirkelsten
Bredde x længde
14x13/9x6 cm
Lille cirkelsten
Tykkelse
6 cm
Vægt/stk.
2,3 kg
Ca. forbrug/m2
66 stk

Levering

Cirkelsten leveres på paller som resten af produkterne fra FC Beton. Dette gøres for at vi kan læsse stenene på vores lastbiler og læsse dem af igen på den ønskede leveringsadresse. Webshoppen beregner automatisk hvor mange paller der skal bruges for at vi kan levere det bestilte antal af lille cirkelsten. Når pallerne er tømte kan du returnere pallerne til FC Beton eller bestille afhentning af returpallerne. Du kan læse mere om priser for levering, paller og mulighederne for afhentning af returpaller på siden direkte levering.

Vi leverer normalt indenfor 10 dage, men kan ofte levere hurtigere ved specielle ønsker om dette. Skriv til os på salg@fc-beton.dk eller ring på 98 34 34 11 hvis du ønsker hurtig levering.

Ved levering nord for Aarhus i Jylland benytter vi egne lastbiler. Herpå er der monteret en kran så vi vil kunne løfte pallerne med lille cirkelsten ind bag en hæk, et hegn eller lignende. Leveringer på Sjælland, Fyn og i Jylland syd for Århus foregår med andre lastbiler som aflæsser med truck som skal kunne køre til det ønskede aflæsningssted.

Prisen for levering falder i takt med at der bestilles flere paller så ofte vil der kunne spares penge på leveringsomkostningerne ved at bestille grus og sand samt øvrige produkter der skal bruges til anlægsarbejdet på samme tid.
X
Like os på Facebook

Opnå følgende fordele

Du finder os her