Sådan holder du dine fliser fri for alger

Kan man forebygge forekomst af alger på fliser?

Alle materialer der opbevares udendørs, har en risiko for at blive ramt af alger. I foråret er det derfor ikke ualmindeligt at hustage, mursten og fliser bliver grønne. At fliser mv. bliver grønne, viser at der vokser alger på fliserne. I takt med at solen og varmen kommer, forsvinder mange alger dog igen.

Der er flere faktorer der afgør hvor mange alger der kommer på fliserne. Eksempelvis vil en flise med en meget tæt overflade få færre alger - særligt hvis flisen ofte udtørres af solen. Alle fliser nedbrydes dog stille og roligt over tid, og før eller siden kommer der alger i selv de bedste fliser. Det er dog muligt at forebygge alger ved præventivt at anvende fliserens. Fliserens sprøjtes ud over fliserne og trænger herefter ned i fliserne, hvorfra fliserens bekæmper algerne før algerne bliver synlige.

Selvom fliser fra FC Beton er underlagt FC Kvalitet, anbefaler vi alligevel at fliserens anvendes præventivt da dette holder fliserne flotte i flest mulige år, samtidig med at levetiden på fliserne forlænges. Det er muligt at bestille fliserens under fliserens. Fliserens kan enten afhentes som FC Beton, eller det kan sendes direkte hjem til dig.

Vi støtter Knæk Cancer
Like os på Facebook

Opnå følgende fordele

Du finder os her