Webshop med salg af betonvarer

Antal:

Hvid sand, Fugesand, 15 liter sæk - UDSOLGT - på ubestemt tid.

Fugesand hvid
Pris:

41,25 DKK


Pris er inkl. moms
Varenummer: sssk
DB nummer: 1435146
Antal stk pr. palle: 42 stk
Antal pr. m2
stk
Vægt pr. stk.
25 kg
 
Antal:
 

Udregn fragtprisProduktbeskrivelse

Bestil hvid fugesand i 15 liter/25 kg sække fra FC Beton med levering i Jylland, på Fyn og Sjælland eller til afhentning i Aalborg.

Fugesand i Hvid

Hvid fugesand er velegnet til at udfylde fuger mellem nedlagte belægningssten og mellem nedlagte fliser, da hvid fugesand, i modsætning til normalt sand, består af sandkorn som "pakker sig tæt sammen" i fugerne i belægningen, hvilket reducerer forekomst af ukrudt. Det kan være svært at sige præcist hvor meget fugesand der skal bruges, da dette afhænger af fugeafstanden mellem de enkelte fliser og belægningssten, af tykkelsen på de nedlagte fliser og belægningssten samt af hvor stort et areal der er belagt med fliser og belægningssten. Som tommelfingerregel anbefaler vi at bruge ca. 3 kg. fugesand pr. kvadratmeter belægning. Skal du derfor eksempelvis lave en ny terrasse på 25 kvadratmeter, skal du bruge omkring 75 kg. fugesand, dvs. 3 poser fugesand.

Hvid sand leveres i såvel big bags som i 15 liters sække.

En big bag indeholder 5 hl, hvilket svarer til ca. 775 kg.

En 15 liters sæk indeholder ca. 25 kg.

Skal du anlægge en ny terrasse eller lave en anden belægning kan du bestille alt fra grus og sand til sten og fliser her hos FC Beton.

Vi rådgiver dig gerne pr. telefon eller mail hvis du skulle være i tvivl om noget. Er du ikke sikker på at du skal bruge hvid sand må du gerne kontakte FC Beton så vi i fællesskab kan finde det rigtige sand til dit behov.Relaterede produkter

 
X
Like os på Facebook

Opnå følgende fordele

Du finder os her