Hvad er KC 50/50/700?

KC 50/50/700 er en forkortelse for en mørtel blandet af kalk, cement og sand. K står for Kalk, C står for Cement mens tallene angiver blandingsforholdet.

Der skal bruges 50 dele kalk, 50 dele cement og 700 dele sand til at blande en KC 50/50/700 mørtel med.

For at gøre det lidt nemmere at lave den rigtige blanding kan du købe en 6,6% kalkmørtel hos FC Beton. Du finder vore kalkmørtel i bigbags og i poser. Når du har en 6,6% kalkmørtel skal du blande denne i forholdet 1 del cement til 13 dele mørtel.

Vi producerer 2 forskellige typer af mørtel. Muremørtel og strandsandsmørtel. Begge typer af mørtel producerer vi med 6,6% kalkindhold.

En muremørtel må bruges til at mure med og den kan bruges til at pudse med. Muremørtel kendes også som bakkemørtel og receptmørtel.

En strandsandsmørtel må ikke bruges til at mure med. Denne mørtel må kun benyttes som en pudsemørtel. Forskelle på pudsede vægge med strandsandsmørtel og muremørtel er farven og hvor fin overfladen bliver. Strandsandsmørtel er mere lys og fin end muremørtel.

Vi er altid klar til at hjælpe dig med at vælge den rigtige mørtel. Kontakt os på salg@fc-beton.dk eller ring til os på 98 34 34 11.
X
Like os på Facebook

Opnå følgende fordele

Du finder os her