Kløversten m/fas eller som skarpkantet

Læg i kurven
Antal:

Grå Kløver slutsten m/fas 10 cm tyk

Pris:

Pris er inkl. moms
Varenummer: kfsl10
DB nummer: 5364216
Antal stk pr. palle: 126 stk
Antal pr. m2
26 stk
Vægt pr. stk.
7.88 kg

Antal:
Læg i kurven

Udregn fragtpris

Produktbeskrivelse

Kløver slutsten er en af 4 belægningssten som normalt benyttes sammen til anlæg af kløverbelægning. Slutsten benyttes sammen med begyndersten, sidesten og almindelig kløversten. Leveringen kan ske på adresser i Jylland, på Fyn og Sjælland. Du kan dog også vælge selv at hente dem hos FC Beton i Aalborg.

Med en tykkelse på 10 cm er denne kløver slutsten en god belægningssten til anlæg af arealer hvorpå der kommer til at køre tung trafik. Det kan være en udendørs lagerplads hvor lastbiler skal læsses og aflæsses, en p-plads eller lignende.

Som belægning er kløversten en stærk sten. Udover den høje kvalitet som vores belægningssten har, er kløverstenen udformet med et mønster der gør at stenene griber fast i hinanden så udskridningen mindskes selv når store lastbiler vender på belægningen.

På større pladser anvendes kløversten ofte i kombination med andre typer belægningssten for at løse udfordringerne med det meget regnvand som kan samlet på store arealer med belægningssten.

Kløversten kan kombineres med vandrender som kan lede regnvandet til en brønd som herefter leder regnvandet væk.

Alternativt kan der veksles mellem belægning med kløversten og belægning med græsarmering. Græsarmeringen er designet så der kan vokse græs i mindre rum i belægningsstenene. Disse så huller til græs giver belægningen et naturligt dræn, så regnvandet kan trække ned under belægningen og væk uden brug af kloakering.

Bestilles der både belægningssten og grus og sand som stabilgrus til opbygning af bærelaget, fugesand til fugerne mellem belægningsstenene samt vasket sand til bundsikringslaget og som afretningsgrus er der mulighed for at opnå gode besparelser på leveringsprisen.