De mest populære fliser til indkørslen

Antal: stk

Fugesand, hvid i big bags á 5 hl - UDSOLGT - Leveringstid ukendt.

Hvid fugesand
Pris:

495,00 DKK


Pris er inkl. moms
Varenummer: ssab
DB nummer: 1434394
Antal stk pr. palle: 1 stk
Antal pr. m2
stk
Vægt pr. stk.
750 kg
 
Antal: stk
 

Udregn fragtprisProduktbeskrivelse

Køb fugesand i bigbags fra FC Beton. Vi kan levere fugesand på Fyn og Sjælland samt i Jylland. Du kan også selv afhente fugesand fra FC Beton i Aalborg.

Hvid fugesand

Hvid fugesand leveres i såvel bigbags som i 15 liters sække (se nedenfor under relaterede produkter).

Hvid sand benævnes ligeledes fugesand, da hvid sand er velegnet til at udfylde fuger mellem nedlagte havefliser og nedlagte belægningssten. Hemmeligheden bag en god fugesand er, at sandet har den rette udformning. Traditionelt strandsand er med tiden blevet helt rundt på grund af bølgerne i havet, ligesom de flotte sten man kan finde på stranden. Når sand er helt rundt, vil sandet ikke pakke sig i fuger, men derimod blæse væk. Hvid sand fra FC Beton A/S er ikke traditionelt strandsand. Selvom det ikke er til at se, har vores hvide sand en udformning der gør at sandet vil pakke sig i fugerne mellem havefliser og belægningssten.

Hvid fugesand leveres som nævnt både i bigbags og i 15 liters sække.

En big bag med fugesand indeholder 5 hl, hvilket svarer til ca. 750 kg, mens en af de små sække indeholder 15 liter eller ca. 25 kg.

Hvor meget fugesand pr. m2 belægning?

Det er svært at give et helt præcist niveau for hvor meget fugesand der skal anvendes pr m2 belægning da det afhænger af hvilke fliser / belægningssten der anvendes samt hvor bredde fugerne laves.

Anlægges der er flisebelægning med vores 30x30 betonfliser med en fuge på 2-5 mm vil der ca. bruges 3 kg fugesand p m2. Det betyder at der kan fuges 250 m2 fliser med denne bigbag fugesand.

Er der tale om større fliser vil der være mindre fuger og derfor skal der anvendes mindre fugesand pr m2 flisebelægning, mens der ved brug af de mindre belægningssten vil skulle bruges mere end 3 kg fugesand pr m2.


Du finder også mange andre typer af grus og sand hos FC Beton som du kan bruge til anlæg af ny indkørsel, terrasse eller andet belægningsprojekt.

Levering

Prisen på levering afhænger bl.a. hvor mange varer du køber. Der er derfor oftest mulighed for at opnå en besparelse på levering ved at købe alle de varer du skal bruge til levering på én gang. Disse varer kan være stabilgrus, vasket sand, fugesand, fliser og belægningssten, kantsten og støttemure mv. FC Beton leverer til brofaste adresser, såsom adresser i København, Odense, Aalborg, Randers, Silkeborg, Esbjerg, Viborg, Aarhus, Horsens, Holstebro, Vejle, Ringkøbing, Kolding, Herning og i Vejle.Relaterede produkter

 
X
Like os på Facebook

Opnå følgende fordele

Du finder os her