FC Beton A/S på facebook

VINDEREN ER NETOP FUNDET - STORT TILLYKKE TIL THOMAS SKJOLD, DER NU OFFICIELT HAR DANMARKS GRIMMESTE INDKØRSEL! 

Mange tak for den store opbakning til vores konkurrence. Vi er meget stolte over at så mange har valgt at offentliggøre et billede af deres, efter eget udsagn, grimme indkørsel. Ligeledes er vi meget stolte over at så mange har stemt på den indkørsel, de mener har fortjent titlen som Danmarks Grimmeste Indkørsel.

Vi ønsker Thomas Skjold tillykke med gavekortet på 10.000 kr. til brug i vores webshop, og vi ønsker tillykke til alle der offentliggjorde et billede af deres indkørsel, med et gavekort til hver der giver 5% rabat på ét køb i vores webshop.

Selvom konkurrencen er slut, er du meget velkommen til at Like FC Beton A/S på facebook lige herunder: 

 
 
 
Mange virksomheder anvender markante beløb på markedsføring. Hos FC Beton har vi valgt at prioritere anderledes. FC Beton A/S har valgt at spare penge på markedsføring, for i  stedet at bruge pengene på at producere havefliser og øvrige betonfliser, belægningssten, støttemure mv. af meget høj kvalitet.
 
Det betyder, at du ikke vil modtage en reklamebrochure fra FC Beton A/S med posten. Du vil heller ikke kunne se FC Beton A/S sponsorere tv-indslag osv. Derimod kan du ved at like os på facebook blive blandt de første til at modtage ekstra gode tilbud på havefliser, belægningssten, støttemure, granitskærver mv. Samtidig får du også mulighed for at vinde flotte præmier i de konkurrencer vi løbende vil afholde.
 
 
 
X
Like os på Facebook

Opnå følgende fordele

Du finder os her