Få professionel algerens af fliser, tag og facade eller bestil fliserens til gør det selv projekter.

Algerens

Algerens fra FC Beton kan købes i 5 liters koncentrat så du selv kan fjerne algerne eller du kan bestille en algebehandling af fliser, tag og facader her.Vores 5 liter koncentrat kan blandes op i forholdet 1:50, og dermed kan du rense ca. 2.500 kvadratmeter fliser med denne algerens.

Hvis dine fliser, dit tag eller din facade er fyldt med alger og mos vil dette mindske levetiden, da alger og mos suger vand til sig og dermed holder underlaget fugtigt. Herudover kan rødderne på alger og mos trække ned i såvel belægningssten som tagsten og når vandet kommer med ned i rødderne kan dette medføre en frostsprængning.

Derfor anbefaler vi altid forebyggende behandlinger da både udskiftning af tag og indkørsel kan være meget dyrt.

Algerens i indkørsel og på terrassen

Når du bestiller nye havefliser vil vi anbefale dig også at bestille vores fliserens, så den forebyggende behandling kan påbegyndes allerede første år. Virkningen er ikke kun her og nu, da algerensen trækker ind i fliserne hvor det langsomt bliver frigivet igen. Efter en behandling med algerens vil virkningen fortsætte i ca. 9 måneder afhængigt af vejret.

Hvis du giver din belægning algerens en gang årligt, vil du beholde en flot og præsentabel indkørsel og terrasse. Dog anbefales det at give belægning i skygge en algerens 2 gange om året, dvs. både forår og efterår. Årsagen til at belægninger i skyggesider bør have algerens 2 gange om året er, at belægning i skyggesider sjældent udtørres af solen, hvilket giver alger optimale leveforhold.

Hold taget ved lige

Er der kommet alger og mos på taget bør du gøre noget for at fjerne det, enten ved at sprøjte algerens over taget selv eller ved at bestille en algebehandling, så taget ikke tager skade.

Hvis der er store klumper af mos på taget vil det ikke være nok med algerens. Her skal mosset fjernes først og derefter kan der benyttes algerens til at fjerne det sidste.

Der går typisk omkring 14 dage fra behandlingen til man kan se virkningen.

Jeg vil gerne have fjernet mos og alger

Hvis du ikke selv vil fjerne mos og alger fra terrassefliser, tag eller facade kan vi komme forbi og klare algebehandlingen for dig. Vi udfører algebehandlinger med algerens og mosafrensning på adresser i Jylland, på Sjælland og Fyn.
Like os på Facebook

Opnå følgende fordele

Du finder os her