Fjern alger fra fliser og belægningssten

Alger på fliser

Fjern alger fra fliserne med vores koncentrerede fliserens eller bestil en algebehandling hvor vi kommer ud og fjerner alger og mos fra din flisebelægning.Er der kommet mos og alger på fliserne i indkørslen, på terrassen eller på flisegangen rundt om huset kan dette fjernes uden de store anstrengelser med vores fliserens. Du kan købe en 5 liter dunk med koncentreret fliserens som kan blandes med vand i forholdet 1:50, hvilket betyder at de 5 liter koncentrat bliver til 255 liter fliserens.

En 5 liter dunk med fliserens vil kunne fjerne alger fra ca. 2500 m2 belægning, så hvis du har 250 kvadratmeter med fliser og belægningsten vil en dunk kunne klare en årlig behandling i 10 år.

Hvis dine terrassefliser er blevet grønne af alger vil der gå ca. 2 uger fra behandlingen til det synlige resultat, men virkningen vil ikke stoppe her. Efter en fliserens kan virkningen fortsætte i op til 9 måneder afhængigt af hvordan vejret er.

Du behøver derfor kun at bekæmpe alger på fliser en gang årligt med vores fliserens, og det er ikke hårdt arbejde at fordele fliserensen så algerne holdes væk. Med en rygsprøjte kan du gå frem og tilbage i indkørslen og på terrassen og hurtigt få klaret behandlingen. Ved fliser der ligger i skygge, bør du dog sprøjte fliserens hvert halve år.

Hvis der er meget mos og mange alger kan det være nødvendigt med en rensning før der bruges fliserens. Når fliserne renses vil der blive skyllet meget fugesand væk, og derfor bør du altid fylde fugerne ud med fugesand efter rensning af fliserne. Du kan bestille fugesand sammen med bestilling af rensningen.

Vi kan fjerne alger fra fliser i Jylland, på Fyn og Sjælland

Øg levetiden for din indkørsel og terrasse

Ved at forebygge din flisebelægning mod mos og alger vil du øge levetiden betragteligt, da mos og alger vil suge vand til sig hvilket vil holde din belægning fugtig. Den konstante fugt betyder at belægningen nedbrydes hurtigere. Derudover kan rødderne fra alger og mos føre vand ind i dine fliser hvor det ved frostvejr kan frostsprænge stenene.
Like os på Facebook

Opnå følgende fordele

Du finder os her