Få fjernet alger fra taget

Algefjerner tag

Er taget blevet grønt af alger og mos bør du gøre noget ved det. Her på fc-beton.dk kan du købe vores fliserens som også virker som algefjerner på tage, eller du kan vælge at bestille en algebehandling hvor vi kommer ud og fordeler algefjerneren på taget.Med mos og alger på taget vil taget være vådt i længere tid efter regnvejr end hvis taget ikke er fyldt med alger og mos. Det betyder at taget bliver nedbrudt hurtigere med mos og alger end uden. En forebyggende behandling med algefjerner på taget vil du forlænge tagets levetid. Den forebyggende behandling er både mindre tidskrævende og noget billigere end udskiftning af taget.

Rødderne på alger og mos vil trække ind i taget og fugten kan trække sammen med. Når det bliver frostvejr kan denne fugt frostsprænge husets tag.

Er der store klumper mos på størrelse med en knyttet næve vil algefjerneren ikke have den ønskede virkning. Her bør du vælge at få foretaget en mosafrensning af taget før algefjerneren bruges.

Vælger du at få foretaget en algebehandling af taget eller bruger du selv vores fliserens til at fjerne algerne med vil du efter ca. 14 dage se resultatet. Taget bliver meget pænere at kigge på og giver derfor dig selv, dine naboer og dine gæster et bedre indtryk af huset.

Undgå skader på taget og få et hus som giver et bedre indtryk ved at bruge algefjerner på taget.
Like os på Facebook

Opnå følgende fordele

Du finder os her