Få fjernet alger fra fliser og belægningssten på terrassen og i indkørsel

Algefjerner fliser

Er fliserne blevet grønne og vil du gerne have dem til at stråle igen, har du her mulighed for at bestille algefjerner som du selv kan anvende på fliserne eller du kan bestille en af vores algebehandlinger.

Der er desværre ingen produkter i denne kategoriDu kan købe vores fliserens som koncentrat i 5 liter dunke. Det koncentrerede algefjerner blandes op med vand og rækker til algebehandling af ca. 2.500 m2 fliser.

Algefjernere giver et synligt resultat efter ca. 14 dage, men virkningen fortsætter i ca. 9 måneder, hvor alger og mos bliver bekæmpet.

Hvis du ikke selv ønsker at bruge algefjerner på dine terrassefliser kan du bestille en algebehandling her på fc-beton.dk. Udover algebehandling kan du også bestille rensning og imprægnering af fliser og belægningssten.

Rensningen kan være nødvendig hvis der er meget mos eller mange alger på belægningen. Imprægneringen hjælper til med at lukke overfladen på fliser og belægningssten så alger og mos fremover vil få dårligere forhold.

Ved rensning af fliserne vil en større mænge fugesand blive skyllet væk og du bør derfor efterfølgende fylde fugerne op igen med fugesand. Sammen med bestilling af rensningen kan du også bestille fugesand som vi tager med ud til behandlingen. Du skal forvente at bruge ca. 1 af disse poser for hver 15 kvadratmeter belægning som bliver renset. Mængden af fugesand som skal bruges afhænger selvfølgeligt af hvor store fugerne er nu samt hvor store fliser eller belægningssten der er anvendt.

Der tillægges et depositum til ordrer med algebehandling, rensning og / eller imprægnering af havefliser. Inden behandlingen startes opmåler vi arealet som skal behandles og i tilfælde af at der er bestilt behandling af et mindre areal end vores opmåling vil depositum blive brugt til at dække dette areal. Det resterende beløb fra det betalte depositum tilbagebetales efter endt behandling.

Bestilling af algefjerner behandlinger kan ske til adresser på Fyn, Sjælland samt i Jylland.

Forlæng flisernes levetid

Når der vokser mos og alger på belægningen vil der gå længere tid før den tørrer op efter regnvejr. Fugten som holdes i fliserne af alger og mos gør at nedbrydningen vil ske hurtigere. Forebyggende behandling med algefjerner vil derfor være med til at øge levetiden på flisebelægninger. Du vil samtidig have en mere indbydende terrasse og indkørsel når den står fin uden alger og mos.

Fjern alger på taget

Er du interesseret i at få fjernet alger fra taget, kan du få professionel hjælp fra Alge Expressen der bruger nænsom og effektiv algefjerner til tag, så algerne forsvinder og får svært ved at komme igen i op mod 9 måneder.


X
Like os på Facebook

Opnå følgende fordele

Du finder os her